Viena no skaistākajām UFC cīkstonēm saņēmusi bargu diskvalifikāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Zem UFC spārna ir daudzas sportistes, kuras ir ne tikai talantīgas, bet arī ļoti skaistas un nodarbojas ar modeles darbu. Viena no šādām cīkstonēm ir Reičela Ostoviča. Tiesa, sportiste fanus tuvākajā laikā oktagonā nevarēs priecēt, jo izcietīs diskvalifikāciju.

29 gadus vecajai Ostovičai piespriesta viena gada diskvalifikācija par neatļauto vielu lietošanu.

Neatļautās vielas tika konstatētas testā, ko Ostoviča nodeva šā gada 2. janvārī, kas nozīmē, ka jau minētās gada diskvalifikācijas atskaites punkts būs tieši šis datums. Oktagonā simpātiskā cīkstone varēs atgriezties, sākot no 2021. gada 3. janvāra.

Sākotnēji cīkstonei bija paredzēts piespriest divu gadu diskvalifikāciju, bet aizvadītā gada novembrī UFC ieviesa vadlīnijas, kas paredz, ka cīkstoņa sods tiek mīkstināts, ja viņš vai viņa izrāda iniciatīvu sadarboties izmeklēšanā, pierādot, ka neatļautās vielas ir lietotas neapzināti.

Nereti tieši šāda iemesla dēļ sportisti ne tikai cīņu sportā tiek diskvalificēti. Tā tas notiek, jo atlēti treniņu procesā bieži vien paļaujas uz, piemēram, uztura speciālistu zināšanām un godprātību.

Ostoviča UFC oktagonā ir izgājusi trīs reizes, zaudējot divas no šīm cīņām. Pēdējo reizi Ostoviča cīņu aizvadīja 2019. gada janvārī, piekāpjoties Peidžai Vanzantai. Kopš tā laika Ostoviču ir vajājušas dažādas traumas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu