Zeids turpinās vadīt Saratovas "Avtodor - 2" komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Zeids
Kristaps Zeids Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketbola treneris Kristaps Zeids arī nākamajā sezonā vadīs Saratovas "Avtodor - 2" komandu, kas spēlē Vienotajā jaunatnes līgā.

29 gadus vecais Zeids "Avtodor" jauniešus sāka trenēt decembrī, 20 spēlēs izcīnot 11 uzvaras. Komanda turnīra tabulā ieņēma piekto vietu.

"Esam gandarīti, ka varam turpināt sadarbību ar talantīgo Latvijas treneri. Neskatoties uz savu jaunību, viņš sevi pierādījis kā harismātisks un ambiciozs speciālists. Gudrs psihologs un motivators, kuram ir plašas zināšanas zināšanas basketbolā, turklāt viņš vēlas pašizglītoties. Negribētu pārsteidzīgi dot avansu, taču redzu viņam perspektīvu nākotnē izaugt par augstas klases treneri," pauž kluba prezidents Vladimirs Rodionovs.

Pirms tam iepriekšējā sezonā Zeids tika atbrīvots no "Liepājas" galvenā trenera amata, vēju pilsētas vienību vadot nepilnus piecus mēnešus.

2018./2019.gada sezonā Zeids bija Jūrmalas kluba galvenā trenera asistents, bet pirms tam pāris sezonas strādāja par "Valga"/"Valka" galveno treneri.

Zeids pērnvasar vadīja Latvijas U-20 izlasi Eiropas čempionātā. Latvietis iepriekš bijis galvenā trenera asistents U-16 un U-17 meiteņu izlasēs, kā arī U-16 puišu komandā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu