Radošs risinājums! Lai nebūtu jāatsakās no kroga apmeklējama, ģimene Lielbritānijā to uzceļ dārzā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook.com/Octavia Chic

Covid-19 pandēmijas dēļ pasludinātais ārkārtas stāvoklis daudzus krogu cienītājus piespieda atrast citus veidus kā izklaidēties. Kāda ģimene Lielbritānijā uzcēla krogu savas mājas pagalmā, ziņo vietne "Boredpanda".

Covid-19 krīzes laikā daudzi, lai iedzertu kopā ar draugiem, sazinājās platformā "Zoom". Bija tādi, kas no grādīgo dzērienu lietošanas atteicās vispār un pievērsās jauniem vaļaspriekiem. Tomēr visradošāko risinājumu ārkārtas stāvokļa situācijā atrada Krabu ģimene – mazu krogu uzcelt savā dārzā.

Pēc kosultācijām ar interjera un mēbeļu dizaina firmas "Octavia Chic" īpašniekiem, šis projekts trīs nedēļu laikā veiksmīgi tika īstenots.

Tā gala rezultāts bija elpu aizraujošs. Tiklīdz fotogrāfijas ar krodziņu tika publiskotas sociālajā vietnē "Facebook", projekts ieguva milzu popularitāti.

Pats labākais šajā mazajā krodziņā atrodas tā iekšpusē. Mājas kroga interjers izplānots līdz vissīkākajai detaļai un papildināts ar roku darinātiem priekšmetiem. Ieskatoties pa durvīm, var viegli noticēt, ka atrodaties īstā krogā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu