"Sevilla" otrajā spēles puslaikā izglābjas no zaudējuma pret "Villareal"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Sevilla" futbolisti
"Sevilla" futbolisti Foto: AFP / Scanpix

Spānijas futbola klubs "Sevilla" pirmdien tikai spēles otrajā pusē izglābās no zaudējuma un viesos izcīnīja svarīgu punktu, lai noturētos turnīra tabulas galvgalī.

"Sevilla" viesos spēlēja neizšķirti 2:2 (1:2) ar "Villareal".

Spēles rezultāts tika atklāts 18.minūtē, kad pēc tāla centrējuma soda laukumā pie bumbas tika Pako Alkacers, kuram tikai ar otro piegājienu padevās precīzs raidījums. Mača 27.minūtē tiesnesis nenoskopojās ar divām dzeltenajām kartītēm, taču Seviljas klubs neizšķirtu panāca vien sešas minūtes līdz pirmā puslaika beigām. Serhio Eskuderas izdarītais "tālšāviens" no aptuveni 18 metriem nebija tverams.

Mājinieki negaidīja otro mača nogriezni un kompensācijas laika ceturtajā minūtē soda laukumā precīzs ar galvu bija Pau Fransisko Toress.

Seviljas klubs otrajā puslaikā centās rezultātu izlīdzināt, un plānu izdevās īstenot 63.minūtē, kad Munirs el Hadidi izdarīja filigrānu sitienu pa gaisā esošo bumbu, tai atrodot vietu labajā apakšējā vārtu stūrī. Atlikušajā laikā abas komandas nevairījās pārkāpumu, taču spēle noslēdzās neizšķirti 2:2.

Vēl pirmdien laukumā dosies "Granada", kas viesosies pie "Leganes".

Jau ziņots, ka "Barcelona" piektdien, spēlējot bezvārtu neizšķirti ar "Sevilla" zaudēja svarīgus punktus, bet svētdien Madrides "Real" svinēja uzvaru pār Sansevastjanas "Real Sociedad", kā rezultātā madridieši pārņēma vadību vietējā čempionātā.

Pēc 30 spēļu kārtām pirmajā vietā ar 65 punktiem ir "Real", bet tikpat iekrājusi arī sīvākā konkurente "Barcelona". Trešo pozīciju ar 53 punktiem ieņem Madrides "Atletico", kas aizvadījusi 31 spēli. Par punktu mazāk ir Madrides "Atletico", kas aizvadījusi 30 spēles, "Getafe" ar 48 punktiem ir piektā, savukārt "Villareal" ir tikpat punktu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu