Video Sobčakai un viņas filmēšanas grupai nezināmi ļaundari uzbrukuši klosterī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mash/Telegram

Sverdlovskas apgabalā filmēšanas laikā klosterī uzbrukts slavenajai Krievijas TV personībai Ksenijai Sobčakai, pati cietusī par to vairāk pastāstīja vietnes "Telegram" kanālā "Mash".

Pēc viņas teiktā, piekauti divi cilvēki, tostarp bijušais TV kanāla "Dozhd" žurnālists Sergejs Erženkovs.

"Mums uzbruka klosterī. Piekauti divi cilvēki. Kamera tika salauzta. Viņi mani pagrūda tā, ka es nokritu un pārējie turpināja turēt Jerženkovu," ziņoja Sobčaka.

Sobčaka pastāstīja, ka "dūšīgie bomži" atņēmuši komandai kameru un izdzēsa visus uzbrukuma pierādījumus.

"Man ir izmežģīta roka, trīs vīrieši mani turēja. Viņi atņēma kameru un neatdeva. Mēs gaidām policiju. Ksenija tika nogrūsta zemē un viens no mūsu uzņemšanas komandas kolēģiem tika nopietni piekauts," Jerženkovs atklāja "Dozhd".

Foto: Telegram

Sobčaka bija ieradusies Sverdlovskas apgabalā, lai atsākstu izmeklēšanu par "shiigumenu" jeb klostera īpašnieku Sergeju Romanovu, kurš bija sagūstījis klosteri.

"Papildus viņa aicinājumiem noliegt pandēmiju mēs izmeklējām arī vardarbību pret bērniem. Mums ir vairākas atšķirīgas bijušo garīdznieku un baznīcas zēnu liecības, kas apliecina, ka viņi tika "sodīti" pusaudžu gados ar piekaušanu," rakstīja Sobčaka.

Sarunā ar "E1.ru" Jerženkovs pastāstīja, ka filmēšanas grupa klosterī iekļuva no "otras puses" ar vienu no bijušajiem garīdzniekiem, kurš plānoja apmeklēt savas "garīgās mātes" kapu.

"Šeit mūs ieskāva, nebaidos viņus tā saukt, pareizticīgie vahabisti, aptuveni 30 cilvēku," pastāstīja žurnālists.

"Viņi sāka sist bijušo garīdznieku, kurš bija ar mums, pēc tam trīs no viņiem uzbruka man, izmežģīja manu roku, paņēma manu kameru, salauza to," sacīja Jerženkovs.

Klostera īpašnieks jeb "shiigumens" Sergejs Romanovs tika atstādināts no dienesta pēc vairākiem publiskiem paziņojumiem. Jo īpaši viņš nolādēja tos, kuri koronavīrusa epidēmijas laikā aizver tempļus, un brīdināja par "sātana nometnes" izveidi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu