"Netflix" izveidojis filmu par "Eirovīziju 2020". Vai Latvija tiek līdz finālam? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

26. jūnijā straumēšanas vietnē "Netflix" iznāca filma par "Eirovīziju 2020". Kinolentei "Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga" pie skatītājiem jau vajadzēja nonākt maijā, bet Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ pirmizrāde tika atlikta.

"Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga" ir komēdija, kuras scenāriju veidojuši Endrū Stīls un Vils Ferels. Starp citu, pats Ferels filmējās vienā no galvenajām lomām.

Filmā tiek atklāts stāsts par mūziķiem no Islandes, kuri kopš bērnības sapņojuši nokļūt "Eirovīzijā". Mūziķu sapnis kļūst par tādu apsēstību, ka Islandes iedzīvotāji par to jau sākuši vīpsnāt.

Ievērības cienīgs fakts, ka filmā ir ļoti daudz reālu detaļu un personāžu. Piemēram, "Eirovīzijas" dziesmu konkursa skatuve izskatās ļoti reālistiska, kāda tā bija Izraēlā.

Interesanti, ka filmā tika parādīti visi konkursa posmi un pat balsošana. Starp citu, pēc tās rezultātiem pirmajā pusfinālā Latvija tika līdz lielajam finālam.

Atgādinām, ka Covid-19 pandēmijas dēļ īsto "Eirovīzijas" dziesmu konkursu šogad nolēma atcelt. "Eirovīzija" notiks tikai 2021. gada 18. un 20. maijā, un fināls paredzēts 22. maijā. Pasākums notiks Roterdamā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu