"Porziņģa un Dončiča sadarbība ir neapturama." Apskatnieks "Mavericks" prognozē vietu NBA finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks un bijušais Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Eiverijs Džonsons sarunā ar "CBS Sports" nāca klajā ar visnotaļ drosmīgu prognozi.

Lai gan "Mavericks" ir visnotaļ drošā pozīcijā, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs, tas tik un tā notiks Rietumu konferencē, kur, it sevišķi spēlējot neitrālā laukumā, konkurence būs ļoti saspringta.

Džonsonam tika vaicāts, kura komanda viņam visvairāk interesē, atsākoties NBA sezonai, uz ko bijušais treneris atbildēja, ka, viņaprāt, "Mavericks" var izdoties arī izkļūt no šīs "asinspirts" un spēlēt NBA finālā.

"Skatoties uz atlikušo spēļu sarakstu, "Mavericks" ir pa vidu starp komandām ar vieglāko un smagāko grafiku. Viņi spēlēs pret četrām komandām, kuras patreiz nav izslēgšanas spēlēs. Es tiešām gribu redzēt "Mavericks"," Dalasas kluba grafiku izcēla Džonsons.

Tāpat bijušais treneris uzsvēra arī "Mavericks" zvaigznes: "Viņiem ir Luka Dončičs, kurš ir "staigājošs triple-double". Viņu ir tik interesanti skatīties. Viņš pirmo reizi būs izslēgšanas spēlēs. Un tad mēs pievienojam Kristapu Porziņģi, kurš ir Lukas Betmena Robins. Porziņģis un Dončičs ir viens no labākajiem duetiem NBA. Ieliec šos puišus septiņu spēļu sērijā un "Mavericks" ir komanda, kas potenciāli var iezagties NBA finālā."

"Porziņģa un Dončiča sadarbība ir neapturama, it sevišķi, ja vēl ņemam vērā tādu spēlētāju kā Tims Hardavejs juniors, kurš ir lielisks tālmetienu izpildītājs," skaidroja Džonsons.

"Mavericks" pirms sezonas atsākšanās ar 40 panākumiem 67 mačos atrodas Rietumu konferences septītajā vietā, no sestajā pozīcijā esošās Oklahomsitijas "Thunder" atpaliekot par 2,5 spēlēm. Kā jau minēts, "Mavericks" ir teju neiespējami nokrist zemāk par septīto vietu, jo astotajā pozīcijā esošie Memfisas "Grizzlies" no Dalasas kluba atpaliek par septiņām spēlēm, kas nozīmē, ka "Mavericks", visticamāk, "play-in" turnīrs nedraud.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu