Zināms, cik par publisku uzstāšanos saņem Habibs Nurmagomedovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

Habibs Nurmagomedovs ir viens no populārākajiem UFC cīkstoņiem visā pasaulē, tāpēc nav jābrīnās, ka dagestānieša aicināšana uz publisku uzstāšanos ir visai "sālīts" pasākums. Nurmagomedova menedžeris savā "Twitter" kontā ir atklājis precīzo honorāru, ko cīkstonis saņem par publisku uzstāšanos.

"Forbes" veidotajā "40 līdz 40" sarakstā, kurā tika apskatītas 40 bagātākās Krievijas slavenības vecumā līdz 40, Nurmagomedovs ieņēma pirmo vietu.

Tiesa, ziņojumā tika apgalvots, ka par publisku uzstāšanos Nurmagomedovs saņemot aptuveni 5,5 miljonus Krievijas rubļu (69,8 tūkstoši eiro), savukārt par uzstāšanos ārpus Krievijas summa esot, kā minimums, divas reizes lielāka.

Nurmagomedova menedžeris Ali Abdelazizis savā "Twitter" kontā paziņoja, ka publiskotā informācija esot neprecīza.

"Šī informācija ir mazliet nepareiza. Par publisku uzstāšanos Nurmagomedova minimālais dienas honorārs ir 300 tūkstoši ASV dolāru (267 tūkstoši eiro)," rakstīja Abdelazizis.

Minētajā "40 līdz 40" reitingā bez Nurmagomedova iekļuvuši arī tādi Krievijas sportisti kā hokejisti Aleksandrs Ovečkins (4. vieta) un Artemijs Panarins (9. vieta), tenisisti Daņils Medvedevs (12. vieta) un Karens Hačanovs (23. vieta), futbolisti Artjoms Dzjuba (13. vieta), Fjodors Smolovs (28. vieta), Aleksandrs Golovins (32. vieta), bokseris Sergejs Kovaļevs (22. vieta), kā arī Daiļslidotāja Aļina Zagitova (31. vieta).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu