"Kaimiņš piezvanīja pie durvīm un teica, ka visur dūmi esot." Imantā aizdedzies balkons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Imantas iedzīvotāju mieru kādā vēlā vakara stundā iztraucēja vairākas operatīvo dienestu automašīnas, kas aiztraucās uz Kurzemes prospektu. Nelaimē bija nonācis kāds kungs, kuram uzliesmojis balkons, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap pusnakti šīs daudzstāvu mājas logos atspīdēja zila, mirgojuša operatīvo dienestu bākuguņu gaisma, pagalmā rosījās nesakaitami glābēji, teritoriju norobežoja policisti, bet pie kāpņutelpas durvīm dežurēja mediķi.

Piektajā stāvā ar atklātu liesmu dega dzīvokļa lodžija. Mājā izplātījās kodīgi dūmi, tāpēc notika iedzīvotāju evakuācija. No degošā dzīvokļa ugunsdzēsēju pavadībā ārā izvests arī tās saimnieks.

"Es gulēju citā istabā un runāju pa telefonu ar vienu cilvēku. Piezvanīja kaimiņš pie durvīm un teica, ka pilns ar dūmiem esot," stāstīja cietušais dzīvokļa saimnieks Jānis.

Dzēšanas darbi, ko Jānis mēģināja veikt saviem spēkiem, diemžēl nebija sekmīgi, turklāt vīrietis pats saelpojās dūmus un bija spiests vērsties pēc palīdzības pie mediķiem.

Tomēr, kā atzīst mitekļa saimnieks, viss beidzās salīdzinoši labi. Uz slimnīcu viņam nebija jādodas, bet degošo lodžiju ugunsdzēsēji apslāpējuši nepilnas stundas laikā. Dzīvokli liesmas skāra minimāli. Vēl viena pozitīva ziņa – miteklis bija apdrošināts.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu