"Es sagraušu tavu reputāciju." Bertāna komandas biedrs Bīls atklāti par negodīgo policijas attieksmi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bredlijs Bīls
Bredlijs Bīls Foto: AFP / Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašintonas "Wizards" līderis Bredlijs Bīls ir atklājis stāstu par nepatīkamu pieredzi ar policiju, vēsta "The Los Angeles Times".

Bīls atminējās atgadījumu, kad, braucot kopā ar sievu un draugu, viņa mašīnu bez reāla iemesla apturēja policijas ekipāža.

"Reiz mani apturēja policijas ekipāža un veica neatļautu mašīnas pārmeklēšanu. Viņš [policists] teica, ka manas mašīnas logu tonējums ir pārāk tumšs. Laikam tas viņam deva iemeslu pārmeklēt manu auto. Es, mana sieva un draugs izkāpām ārā no mašīnas un apsēdāmies uz betona apmales."

Slavenais basketbolists vaicājis policistam, vai viņš drīkst uzvilkt sava džempera kapuci, jo redzēja, ka notikuma vietai citi autovadītāji brauc garām, samazinot ātrumu. Līdz ar to Bīls nodomāja, ka kāds no garāmbraucējiem viņu var arī nofilmēt.

"Viņš atbildēja: "Kas tu esi? Ko tu dari?" Es atbildēju: "Ser, jūs redzējāt manu vadītāja apliecība. Es ceru, ka jūs zināt, ka mani sauc Bredlijs Bīls un es spēlēju basketbolu Vašingtonas "Wizards" sastāvā." Un tad saruna aizgāja šķērsām. Viņš man vaicāja, cik es pelnu," stāsta Bīls.

Sarunas turpinājumā basketbolists uz policista visnotaļ nepieklājīgo jautājumu atbildēja līdzīgā tonī, kas, visticamāk, arī radīja tālākus pārpratumus.

"Policista kungs, es negribu izklausīties pēc gudrinieka, bet domāju, ka pelnu vairāk nekā jūs, uz ko viņš atbildēja: "Es tavu pēcpusi varu arestēt šeit un tagad. Es sagraušu tavu reputāciju un pirmdienas rītā tu būsi "SportsCenter" ziņās." Par ko? Tam vajadzēja būt parastam sodam," sacīja Basketbolists.

"Tā vietā man lika pamest mašīnu, tā tika pārmeklēta un man tika draudēts ar arestu. Ne jau tāpēc, ka viņš atrada ko neatļautu. Ne jau tāpēc, ka es izdarīju ko pretlikumīgu. Bet gan tāpēc, ka viņš to var! Ar tādiem atgadījumiem mums ir jāsaskaras. Jāsaka, ka man tomēr paveicās, jo viņš mani atlaida, nevis ielika cietumā," noslēgumā sacīja Bīls.

Aizvadītajā sezonā Bīls bija neapšaubāms Vašingtonas kluba līderis, vidēji mačā izceļoties ar 30,5 punktiem (otrs labākais rādītājs līgā), 6,1 rezultatīvu piespēli un 4,2 bumbām zem groziem. Tomēr arī 27 gadus vecais aizsargs vēl nav pārliecināts par dalību sezonas turpinājumā Orlando.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu