Vai Britnijai viss kārtībā? Fanus satrauc popzvaigzes publiskotie video (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Interneta vietnē "TikTok" 38 gadus vecā popmūziķe Britnija Spīrsa publicē videoklipus, kas fanos izraisa pamatīgas bažas par dziedātājas garīgo veselību. 

Nevar aizmirst Britnijas gada sākumā publicēto video, kurā viņa atzīst, ka ar dažām aromātiskajām svecēm nodedzinājusi savas mājas sporta zāli

Šoreiz fani ir neizpratnē par dziedātājas publicētajiem videoklipiem vietnē "TikTok". 

Vieni to dēvē par laikmetīgās mākslas performanci, bet citi uztraucas par Britnijas veselību.

Faniem šķiet, ka Britnija tiek turēta gūstā un viņu piespiež filmēt šādus videoklipus. Kāds cits "tiktokeris" sīki izskaidro stāvokli, kādā atrodas Britnija. 

"Viņai tiek dots pārmērīgs antipsihotisko zāļu daudzums, lai viņa izskatītos kā garīgi nesakarīga. Tas ir tāpēc, lai viņa būtu pakļāvīga," vēsta kāds "TikTok" lietotājs. 

"Viņa pašai nav nekādas kontroles ne par savu dzīvi, ne karjeru. Visu legāli pārvalda Britnijas tēvs. Viņš ir Britnijas legālais aizbildnis. Viņa neko pati nedrīkst darīt bez legālas atļaujas. Viņa tiek izmantota naudas dēļ. Viņai ir gandrīz 40 gadu, taču tiesības viņai ir tik cik desmitgadniekam," raksta lietotājs. 

5. jūlijā internetā parādījās kustība ar nosaukumu "#FreeBritney", ar kuras palīdzību fani vēlas, lai tiktu izbeigta Britnijas apspiešana un lai viņai tiktu piešķirts pašai savs advokāts. 

"Britnijas situācija ir cilvēktiesību pārkāpums. Viņa pati nav spējīga kontrolēt ne savas finanses, ne dziesmas, kuras viņa vēlas izdot, pat ne savus bērnus," raksta kāds "Twitter" lietotājs. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu