Otrdienas horoskops: 28. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 28. jūlijam. 

AUNS Būsi atklāts un tiešs, kas pats par sevi nebūs nekas slikts. Taču tev uzmanīgāk jāvērtē, kam un ko saki. Citādi jūtīgākās dvēseles ātri vien apvainosies uz tevi. Šodien var uzsmaidīt veiksme materiālajā plānā.

VĒRSIS Nelabprāt veiksi nepieciešamās pārmaiņas savā profesionālajā ikdienā. Tev derētu apzināties, ka tieši pārmērīgi konservatīva attieksme ir galvenais, kas tevi bremzē tālāko panākumu gūšanā!

DVĪŅI Par uzmanības trūkumu no pretējā dzimuma puses nu nekādi nevarēsi sūdzēties. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem atliks vien uzsākt sarunu, lai veicinātu jaunas iepazīšanās. Atturies no grādīgās dziras.

VĒZIS Vajadzēs nopietnāk koncentrēties profesionālajai sfērai. Lai sekmīgi īstenotu savus pienākumus, var nākties apmeklēt kvalifikācijas celšanas kursus, seminārus. Tu lieliski sapratīsies ar mīļoto.

LAUVA Tev noteikti derētu cītīgāk painteresēties par to, kas notiek pasaulē, jo iegūtā informācija ļaus veiksmīgāk paveikt iesāktos darbus. Saskarsmē ar otro pusīti var uzplaiksnīt nelieli greizsirdības uzplūdi.

JAUNAVA Lieliski apzināsi, kā īstenot paredzētos darbus, kā tikt galā ar saimnieciski organizatoriskiem jautājumiem. Vienu gan tev šodien vajadzētu atcerēties, kritizēšana var radīt nejaukas domstarpības.

SVARI Tev liksies patiesi svarīgi būt starp domubiedriem, radošām personībām. Iespējams, nopietnāk pievērsīsies savas garīgās pasaules pilnveidošanai, apmeklēsi jogas, meditācijas nodarbības.

SKORPIONS Bez liekas filozofēšanas ķersies klāt iecerēto nodomu īstenošanai. Tavam piemēram sekos arī citi. Nav izslēgts, ieņemsi kolektīva neformālā līdera lomu, iemantosi sev slepenu pielūdzēju.

STRĒLNIEKS Esi pacietīgāks lietās, kuras skar finanses, tieslietas. Vislabāk, ja tu lūgtu profesionāļu padomu, nevis censtos ar visu tikt galā paša spēkiem. Šobrīd vēlams atturēties no jaunu projektu uzsākšanas.

MEŽĀZIS Būsi mainīgā noskaņojumā, kas ietekmēs attiecības ar līdzcilvēkiem. Necenties saskatīt trūkumus apkārtējos, labāk koncentrē uzmanību uz pozitīvo sev apkārt. Vakarā vēlams ātrāk doties pie miera.

ŪDENSVĪRS Neļauj neuzmanībai negatīvi ietekmēt paveiktā kvalitāti. Rūpīgāk pārbaudi sasniegtos rezultātus, neatstāj vietu nejaušībai. Šodien nebūtu vēlams uzņemties tālejošas materiālās saistības.

ZIVIS Veiksmīgs brīdis karjeras izaugsmes jautājumiem. Pilnīgi iespējams, saņemsi vilinošu piedāvājumu stāties labāk atmaksātā amatā. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem sapratīsies burtiski no pusvārda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu