Trešdienas horoskops: 29. jūlijs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 29. jūlijam. 

AUNS Tu vairāk domāsi par personīgo dzīvi, mīlas fronti, nevis darba jautājumiem. Daudz lielāku vērību pievērsīsi savam ārējam veidolam, jo īpaši spilgti tas izpaudīsies starp daiļā dzimuma pārstāvēm!

VĒRSIS Nekautrēsies paust savas idejas, aktīvāk aizstāvēsi tuvinieku, kolēģu intereses. Mēness Strēlniekā saasinās tavu taisnīguma izjūtu, kas nozīmē - nespēsi ignorēt apkārt notiekošās nejaucības.

DVĪŅI Tavas intereses būs ļoti daudzpusīgas. Iespējams, būs grūti saprast, kam tad primāri veltīt savu uzmanību. Būtiski pabeigt iesākto darbu un nemēģināt žonglēt ar vairākām lietām vienlaicīgi!

VĒZIS Līdzgaitnieki var īsti nepiekrist, nebūt vienisprātis ar tavu nākotnes vīziju. Šis nav piemērotākais brīdis, lai veiktu pārrunas ar priekšniecību. Daudz sekmīgāk tiksi galā ar ikdienas pienākumiem.

LAUVA Būsi gatavs aizraujošākiem, sarežģītākiem izaicinājumiem. Sevišķi spilgti to izjutīs Lauvas, kuras saistītas ar sporta pedagoģiju, IT nozari un tirdzniecību. Komunikācija ar apkārtējiem būs nevainojama.

JAUNAVA Esi gatavs kompromisiem. Centieni pielāgoties situācijai, spēja rast nestandarta risinājumus ikdienas problēmām var būt izšķiroša panākumos! Mīļotais cilvēks vakarā palīdzēs tev atgūties no piedzīvotā.

SVARI Šis var izrādīties veiksmīgs brīdis, lai sakārtotu finansiālās dabas jautājumus. Nav izslēgts, par sevi liks manīt ārzemju sadarbības partneri, kuri piedāvās jaunas iespējas gūt labākus peļņas rādītājus.

SKORPIONS Neuztraucies par lietām, kuras mainīt nav tavos spēkos. Pareizāk būtu noskaņot sevi uz pozitīvākas nots, pievērsties pēc iespējas tīkamākām aktivitātēm. Otrā pusīte šobrīd būs lielisks padomdevējs.

STRĒLNIEKS Tava apņēmība un enerģiskums būs labākie ieroči cīņā par panākumiem. Nav izslēgts, gūsi jaunus domubiedrus, atbalstītājus savām nākotnes iecerēm. Mīlas dzīvē negarlaikosies.

MEŽĀZIS Katru pienākumu centīsies padarīt pēc iespējas nevainojamāk. Tāpēc nebūs nekāds brīnums, ja kolēģi, raugoties uz tevi, pārņems labākās tradīcijas un tā uzlabos kopīgo darba kvalitāti!

ŪDENSVĪRS Tu rādīsi priekšzīmi, kā tikt veiksmīgi galā ar attiecību peripetijām, citiem personīgās dzīves šķēršļiem. Lielisks sabiedrotais būs tavas psihologa dotības, pacietība un spēja uzklausīt, izprast otru.

ZIVIS Tavs noskaņojums būs grūti prognozējams. Sakāpinātās emocijas var traucēt īstenot profesionālos pienākumus, it sevišķi, ja tev veicami sarežģītāki aprēķini, kārtojamas ar tieslietām saistītas nianses.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu