"Es spēlēju brīvi." Porziņģis pauž pārliecību par savu un komandas sniegumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Dalasas "Mavericks" sīvā cīņā pārspēja Filadelfijas "76ers" basketbolistus. Ar pārdomām pēc mača dalījās arī Kristaps Porziņģis un kluba galvenais treneris Riks Kārlails.

Latviešu basketbolists minēto maču noslēdza ar double-double, 17 gūtajiem punktiem pievienojot 12 bumbas zem groziem.

Pēc spēles ar savu sniegumu, šķiet bija apmierināts: "Es gribēju iznākt laukumā un spēlēt agresīvi un ar enerģiju, dodot to arī komandai. Neko nesarežģīt un spēlēt manu spēli."

"Domāju, ka basketbolistam jāspēlē instinktīvi," turpināja Porziņģis. "Neatkarīgi no situācijas lēmumi jāpieņem sekundes laikā un tie jāizpilda ar 100 pārliecību. Es vienkārši cenšos spēlēt instinktīvi. Esmu ieguldījis darbu, man ir prasmes un pārliecība. Es spēlēju brīvi."

Tomēr, par spīti labi aizvadītam mačam, Porziņģis neslēpj, ka vienmēr ir aspekti, ko iespējams izdarīt labāk: "Mēs esam talantīga komanda. Tomēr es domāju, ka mums ir dažas mācību stundas, kuras mums vajadzētu apgūt no šīm nepatikšanām. Tagad ir pienācis laiks īstām cīņām regulārās sezonas spēlēs un pēc tam - izslēgšanas spēlēs. Tātad mūsu entuziasma rādītājs tagad vēl pieaugs."

"Es domāju, ka mēs esam gatavi sezonas noslēgumam," piebilda uzbrucējs. "Mēs zinām, ka mēs esam spējīgi izdarīt dažas lietas tikai tāpēc, ka varam gūt grozus, un man šķiet, ka mums tādi brīži ir jāatceras un vienkārši jāiznāk laukumā gataviem. "

Savukārt komandas galvenais treneris Riks Kārlails pēc mača slavēja Porziņģa spēli savā laukuma galā: "Cilvēki nepietiekami runā par viņa aizsardzību un to, ko viņš dara laukumā galā, sargājot savu grozu un izcīnot atlēkušās bumbas."

Naktī uz sestdienu "Mavericks" paredzēts pirmais oficiālais mačs pēc sezonas atsākšanas ar spēcīgo Hjūstonas "Rockets".

Trešdien Orlando komandas uzsāka pārbaudes spēļu posmu pirms sezonas noslēguma fāzes turnīra. Pārbaudes mačos katra ceturtdaļa ir pa desmit, nevis 12 minūtēm kā NBA sezonā.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu