Kivičs skaidro ažiotāžu izraisījušo video, kurā iereibis dodas mājup no koncerta (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nesen sociālajos tīklos neizpratni izpelnījās video ar skandalozo mūziķi Andri Kiviču un vēl diviem kungiem, kurā trijotnē it kā dodoties politiskā tūrē. Mūziķis sociālajos tīklos paskaidroja kadru patieso izcelsmi un to, kā tad video ir tapis, noliedzot jebkādu saistību ar politiku.

Mūziķis atklāja, ka video tika uzņemts mašīnā, mājupceļā no koncerta Alūksnē. 

"Man ir ļoti daudz haltūru. Pagājušā nedēļā man trīs dienu laikā bija ieplānotas piecas haltūras. Vienā dienā nospēlēju koncertu Rīgā un pašā vakarā braucu uz Alūksni, kur man bija paredzēts spēlēt piecas stundas. Izkāpju ārā no mašīnas un saprotu, ka man vispār nav spēka. Prasu vīrietim, kurš mani uzaicināja, lai uztaisa man kokteili dopingam," stāsta Kivičs. 

Mūziķis nākamajā rītā pamodies un sapratis, ka braucējs no viņa nesanāks. Pēc neilga brīža viņa viesnīcas istabā ienācis vīrietis, kura dzimšanas dienā iepriekšējā vakarā spēlējis, un pateicies mūziķim par skaisto vakaru. 

"Es viņam prasu, vai nevaram kaut kā sarunāt tikt līdz Rīgai, kaut vai ar manu džipu. Beigu beigās sarunājām, ka izbijis karavīrs no Kadagas mūs aizvedīs."

Mūziķis norādīja, ka brauciena laikā izdomājis nofilmēt video, kur iedzer rumu.

"Mani neinteresē reputācija un statuss, galvenais, lai ir jautri, tāpēc man ir vienalga, kā es video izskatos," stāsta Kivičs. 

Mūziķa līdzbraucējs video publiskoja savos sociālajos tīklos, tomēr kāds "asprātis" izveidoja viltus profilu un to pārpublicēja savā kontā ar tekstu par to, ka trijotne it kā "dodoties Gobzema tūrē". Mūziķis tiešraidē paskaidroja, ka šāda tūre neeksistē un viņam nav plāna doties politikā, video esot paņemts no citas personas konta un konteksta. 

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu