Foto Astoņas dzīvības palikušas! Zvejnieki Meksikas līcī izglābj slīkstošu kaķēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Still Flyin Charters

"Šīs dienas loms," tā par kaķēna izglābšanu sociālajā tīklā "Facebook" paziņoja zvejnieki. Nabaga dzīvnieks bijis ievilkts straumē Meksikas līcī un viņš ar pēdējiem spēkiem turējies virs ūdens.

Zvejnieki makšķerējuši Meksikas līcī, kad ieraudzījuši nabaga murrātāju, cīnoties par savu dzīvību.

"Mēs viņu izvilkām, ienesām kajītē un ļāvām atgūties. Esam jau viņam atraduši jaunas mājas... Nevar teikt, ka katru dienu, ko tādu var ieraudzīt," vēstīts ierakstā.

Foto: Facebook/Still Flyin Charters

Kaķēns izskatījies pārbijies un šoka stāvoklī. Visa apkalpes uzmanība tika veltīta tam, lai viņš izdzīvotu un būtu drošībā līdz laiva sasniegs krastu.

"Sākumā viņš trīcēja. Dzīvniekam vajadzēja kādu laiku, lai atgūtos. Es viņu turēju klēpī, kamēr braucām ar laivu, līdz viņš sāka sasilt. Tad viens no makšķernieku bērniem par viņu rūpējās atlikušo laiku."

Foto: Facebook/Still Flyin Charters

"Mēs vienkārši izdarījām to, ko būtu darījis jebkurš. Mums vienkārši gadījās būt īstajā vietā un īstajā laikā. Neviens cits nebūtu rīkojies citādi," portālam "Bored Panda" pastāstīja apkalpes locekļi.

Jāatzīst, ka nevienam nav skaidrs, kā dzīvnieks tur ir nokļuvis. Visticamāk, kaķēns ticis izmests vai arī pats izkritis no kādas laivas.

Foto: Facebook/Still Flyin Charters
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu