Zināmi Rīgas "Dinamo" pārbaudes spēļu datumi un pretinieki Somijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" Somijā pārbaudes spēles aizvadīs arī ar divām otrās līgas komandām, informē klubs.

Jau iepriekš tika ziņots, ka 27.augustā rīdzinieki krustos nūjas ar citu KHL komandu Helsinku "Jokerit", kuru pārstāv latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš.

Pirms tam 24.augustā "Dinamo" spēkosies ar Imatras "Kettera", bet dienu vēlāk cīnīsies ar Joensū "Kiekko-Pojat". Šīs komandas iepriekšējā sezonā "Mestis" līgā ieņēma attiecīgi pirmo un trešo vietu.

Par "Dinamo" galveno treneri 20.jūlijā tika iecelts latviešu speciālists Pēteris Skudra, bet viņam asistēs Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" pagājušās sezonas galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

KHL jaunās sezonas sākums plānots 2.septembrī. Pirmo spēli jaunajā sezonā "Dinamo" aizvadīs 3.septembrī ar spēli pret Nursultanas "Baris", ievadot četru mājas maču sēriju.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu