"Tu mani uzskati par ku*i?" Maiks Taisons zaudē savaldīšanos un izlamā filmēšanas brigādi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AP/Scanpix

Kā ierasts, pirms tāda mēroga notikumiem, kāds būs boksa leģendu Maika Taisona un Roja Džounsa jaunākā duelis, ir nepieciešams sagatavot vairākus promotēšanas nolūkiem paredzētus materiālus. Viena no šo materiālu filmēšanas gaitā pamatīgi nokaitināts tika Maiks Taisons.

Jau iepriekš tika ziņots, ka boksa leģendu cīņa no oriģināli paredzētā 12. septembra tiks pārcelta uz 28. novembri. Tas gan netraucē promotēšanas materiālu sagatavošanai. 

Vienā no šādu video filmēšanas laukumiem pamatīgi pamatīgi sadusmojies pats Dzelzs Maiks. Scenārijs paredzēja, ka Taisons netiešā veidā uzdod sava pretiniekam jautājumu par filmu un dziesmu, viņu motivē. Dzelzs Maiks šādu jautājumu nebija gatavs uzdot.

"Es negribu šo darīt. Tas neesmu es. Es tādas muļķības nekad neteiktu. Es neprasīšu viņam atskaņot nekādu dziesmu vai filmu. Jūs gribat pārdot šo cīņu? Mēs to nepārdosim, runājot par rīmēm un sasodītām novelēm," manāmi "aizsvīlies" bija Dzelzs Maiks.

Bokseris atkārtoti apstiprināja, ka šai cīņai viņš pieiet ar vislielāko nopietnību: "Tas ir sasodīts joks. Fani nodomās, ka šie puiši neies viens otru nogalināt. Hei, kāda dziesma vai filma tevi uzmundrina, mazulīt. Saņemieties. Vai tas esmu esi? Par to tu mani uzskati? Tu mani uzskati par ku*i?"

"Cilvēki grib redzēt mežoņus, viņi grib redzēt to, ka mēs mēģinām viens otru nogalināt. Viņi grib asinis," "Thriller" filmēšanas brigādi izglītoja Dzelzs Maiks.

Tāpat Taisons ir sniedzis arī savu skaidrojumu cīņas pārcelšanai: "Datuma maiņa dos iespēju vairāk cilvēkiem pieredzēt lielāko atgriešanos boksa vēsturē. Lai Rojs Džounss labāk ir gatavs, es nākšu ar pilnu spēku."

Klajā ir nākušas arī jaunas detaļas par gaidāmo cīņu. Lai gan duelis joprojām tiek klasificēts kā paraugdemonstrējuma cīņa, tagad, pretēji sākotnējām ziņām, ir kļuvis zināms, ka boksa maču vērtēs oficiāli tiesneši. Tāpat uzvarētājs saņems īpaši izgatavotu jostu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu