Kas jādara katrai Zodiaka zīmei, lai efektīvāk zaudētu svaru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Vasara tuvojas noslēgumam, taču tas nenozīmē, ka arī gada aukstajos mēnešos nevajag turpināt sevi uzturēt labā formā. Portāls "Starhit" vēsta, kam katrai Zodiaka zīmei jāpievērš uzmanība svara zaudēšanas jomā.

Auns

Motivācija Aunam ir ārkārtīgi svarīga. Auniem pamatā ir diezgan slikts pašnovērtējums. Neskatoties uz to, redzot pie horizonta sasniedzamo mērķi, Auns zaudēs svaru pēc iespējas īsākā laikā. Pēc tam galvenais ir uzturēt sevi formā!

Vērsis

Vērsis mēdz dot priekšroku regularitātei. Viņi nemētāsies no vienas galējības uz otru, kad runa ir par svara zaudēšanas procedūrām. Sākumā ir jēga iepazīties ar visu informāciju un pēc tam izvēlēties ērtāko veidu. Tajā pašā laikā ir svarīgi izprast aptaukošanās būtību: vai tas ir stress, vai "fizisks bads".

Dvīņi

Pēc viņu rakstura Dvīņiem nav akūtu problēmu ar vielmaiņu, tāpēc vienkārši rūpīgi jāuzrauga ikdienas režīms, kā arī uzturs. Atcerieties, ka fizisko vingrinājumu (visa veida slodžu) trūkums neveicina formas saglabāšanu. Ļoti ieteicami ir baseina apmeklējumi.

Vēzis

Viņi var atļauties atpūsties un paralēli neiegūt lieko svaru. Šajā gadījumā īpaša uzmanība jāpievērš emocionālajam fonam, kas visās jomās reaģē uz uzņēmīgo Vēzi. Sāciet ar iekšējo harmoniju.

Lauva

Lauvas, kā likums, cenšas uzturēt sevi formā, neļaujot viņu pasaulei uzbrukt ar lieko svaru. Ja tas notiek, tad ir vērts pievērst uzmanību šai problēmai. Diēta ir pirmā lieta. Sports ir otrā lieta. Aktīvs dzīvesveids ir jūsu pasaule, tāpēc atgriezieties pie sevis un atrodiet iekšējo mieru.

Jaunava

Jaunavas ir diezgan spējīgas pieņemt izmaiņas un nepievērst uzmanību liekajam svaram, tomēr tas neattiecas uz absolūti visiem. Ja vēlaties zaudēt svaru, tad jums pietiks ar minimālu piepūli. Labāk ir aizmirst, ka jums patīk garšīgs ēdiens.

Svari

Vispirms pievērsiet uzmanību miega režīmam. Jūsu gadījumā no tā daudz kas ir atkarīgs.

Skorpions

Visnepatīkamāk ir tad, ja Skorpions tiek pakļauts "nervu diētām". Šādā veidā zaudēt svaru nav labākais risinājums. Ja runājam par svara samazināšanu, tad labākais veids ir minimāls daudzums miltu.

Strēlnieks

Tikai fiziskas aktivitātes var Strēlniekam palīdzēt iegūt labu fizisko formu. Uzturam jāpievērš uzmanība, taču visbiežāk to ir ļoti grūti ievērot, tāpēc labāk reģistrējieties sporta zālē vai atrodiet līdzīgi domājošu cilvēku un sāciet kopā sportot.

Mežāzis

Mežāži parasti pieņemas svarā jau pieaugušā vecumā. Ar to grūtāk tikt galā, jo fiziskām aktivitātēm paliek arvien mazāk spēka. Šajā gadījumā ir divas galvenās lietas: uzraudzīt emocionālo fonu un uzturu.

Ūdensvīrs

Pašdisciplīna ļauj ierīkot sporta zāli tieši jūsu mājās! Burtiski 15 minūtes ikdienas vingrinājumu no rīta ar sarežģītiem vingrinājumiem, un jūs atgūsiet iepriekšējo formu.

Zivis

Sportiskām Zivīm ieteicama sporta masāža, kas var būt piemērota kombinācijā ar noteiktu veselīgu uzturu. Tiem, kuri nevar piespiest sevi atdoties sportam, ieteicams patērēt svaigi spiestas sulas un garšaugus! 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu