"Paldies Dievam, tur tobrīd neviena nebija." Šoferis komentē Ķengaragā notikušo avāriju un meklē aculieciniekus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Iespaidīga avārija vakar, 20. augustā, notika Rīgā, Ķengaragā, kur gados jauns automašīnas vadītājs zaudēja kontroli pār spēkratu un iebrauca sabiedriskā transporta pieturā. Par laimi negadījumā cilvēki necieta, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Negadījums notika netālu no devītā tramvaja galapunkta Maskavas ielā, centra virzienā. Avarējušā braucamrīka vadītājs pastāstīja, ka šādu manevru viņš izpildīja piespiedu kārtā, jo kāds "Volvo" šoferis, iebrauca viņa braukšanas joslā.

"Es vienkārši braucu savā joslā, kāda cita mašīna sāka pārkārtoties manā joslā. Es, mēģinot izvairīties no sadursmes, uztriecos apmalei un manu mašīnu sameta. Viņš sāka pārkārtoties un tādēļ es uztriecos apmalei. Paldies Dievam, tur tobrīd neviena nebija," stāsta "BMW" vadītājs.

"BMW" spēkrats pēc sadursmes ar sabiedriskā transporta pieturu, visticamāk, ir norakstāms, tāpat ir jāremontē pieturu un drošības barjera. "Volvo" braucamrīks notikuma vietā neapstājās, tādēļ "BMW" šoferis aicina atsaukties šī negadījuma aculieciniekus, kuriem ir videoreģistrātoru ieraksts.

Lietderīgu informāciju viņš aicina sniegt policistiem, zvanot pa tālruni 110 vai zvanot viņam uz tālruni 25948875

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu