Rudmatainās Holivudas skaistules

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Rudmatainus cilvēkus agrāk uzskatīja par burvjiem un raganām, un viņi tika publiski sadedzināti. Par laimi, šie briesmīgie laiki ir beigušies, un tagad rudmataini cilvēki nebaidās no sava izskata un uzsver to visos iespējamos veidos. Piedāvājam aplūkot spilgtākās ugunīgās Holivudas skaistules!

Emma Stouna

Emma Stouna
Emma Stouna Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu aktrise Emīlija Žana Stounda dzimusi 1988. gadā. Vairāku apbalvojumu ieguvēja, tai skaitā Kinoakadēmijas un Zelta globusa balvas, 2017. gadā pasaulē visvairāk apmaksātā aktrise. Žurnāls "Time" viņu nosauca par vienu no 100 ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē.

Džuliana Mūra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on

Amerikāņu aktrise un autore Džuliana Mūra dzimusi 1960. gada 3. decembrī. Viņa ir īpaši pazīstama ar emocionāli satrauktu sieviešu tēlojumiem gan neatkarīgās, gan lielās filmas. Viņa ir saņēmusi daudzus atzinības rakstus, ieskaitot Kinoakadēmijas balvu un divus Zelta globusus. Žurnāls "Time" nosauca Mūru par vienu no 100 ietekmīgākajiem cilvēkiem 2015. gadā.

Nikola Kidmena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Austrāliešu - amerikāņu aktrise, filantropiste, producente Nikola Mērija Kidmena dzimusi 1967. gada 20. jūnijā. Viņas balvu skaitā ir Kinoakadēmijas balva, divas "Primetime Emmy" balvas un četras Zelta globusa balvas. Viņa tika iekļauta starp visvairāk apmaksātajām aktrisēm pasaulē 2006., 2018. un 2019. gadā. 

Eimija Adamsa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Adams (@amyadams) on

Eimija Lū Adamsa (dzimusi 1974. gada 20. augustā) ir amerikāņu aktrise. Adamsa ir trīs reizes iekļuvusi pasaules visaugstākatalgoto aktrišu reitingā. Viņas apbalvojumos ietilpst divi Zelta globusi un nominācijas sešām akadēmijas balvām un septiņām Lielbritānijas akadēmijas filmu balvām.

Džūlija Robertsa

Foto: Reuters/ScanPix

Džūlija Fiona Robertsa (dzimusi 1967. gada 28. oktobrī) ir amerikāņu aktrise un producente. Viņa kļuva par vadošo lēdiju Holivudā pēc filmēšanās romantiskajā komēdijā "Pretty Woman". Viņa ir ieguvusi trīs Zelta globusa balvas no astoņām nominācijām un ir nominēta četrām Kinoakadēmijas balvām.

Marsija Krosa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia) on

Marsija Anne Krosa (dzimusi 1962. gada 25. martā) ir amerikāņu aktrise. Krosa spēlēja konservatīvās mājsaimnieces Brī Van de Kampas lomu seriālā "Bīstamās mājsaimnieces", par kuru viņa tika nominēta trim Zelta globusa balvām.

Sūzena Sarandona

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on

Sūzena Abigaila Sarandona ir amerikāņu aktrise un aktīviste. Viņa ir saņēmusi Kinoakadēmijas balvu, Lielbritānijas Kinoakadēmijas filmu balvu un Ekrāna aktieru ģildes balvu, kā arī ir nominēta deviņām Zelta globusa balvām. Pazīstama ar savu sociālo un politisko aktīvismu, Sarandona 1999. gadā tika iecelta par UNICEF labas gribas vēstnieci.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu