"Tam jānotiek Maskavā." "Bellator" prezidents ieskicē leģendārā Jemeļjaņenko karjeras beigas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fjodors Jemeļjaņenko
Fjodors Jemeļjaņenko Foto: AP/Scanpix

Jaukto cīņas mākslu (MMA) leģenda Fjodors Jemeļjaņenko tuvojas savas karjeras noslēgumam. Par to sarunā ar portālu "TASS" runājis arī organizācijas "Bellator" prezidents Skots Kokers.

43 gadus vecajam Jemeļjaņeko ar viņa pārstāvēto MMA organizāciju "Bellator" ir vēl divu cīņu līgums.

Gaidāms, ka nākamā Pēdējā imperatora cīņa notiks šī gada beigās vai 2021. gada pašā sākumā. Šādu informāciju apstiprināja arī pats Kokers.

Tāpat Kokers arī atzina, ka Jemeļjaņenko pēdējai cīņai vajadzētu norisināties Krievijā: "Viņš ir teicis, ka viņam patīk, Čikāga, Losandželosa, bet mēs plānojam viņa pēdējo cīņu aizvadīt Krievijā. Tam ir jānotiek Maskavā."

Nesenā sarunā ar jau pieminēto "TASS" par saviem nākotnes plāniem stāstīja arī pats Jemeļjaņenko: "Mana sportista karjera tuvojas noslēgumam, lai gan es ar nepacietību gaidu vēl cīņas. Laiks rādīs. Viss būs atkarīgs no tā, kā es jūtos un, vai man būs vēlme cīnīties."

Par vēlmi aizvadīt otro cīņu pret Krievijas MMA leģendu pavisam nesen izteicās arī Fabrisio Verdums, kurš 2010. gadā pārtrauca Jemeļjaņenko iespaidīgo 26 uzvaru sēriju. Brazīlieša līgums ar UFC ir noslēdzies un plānots, ka viņš pievienosies tieši Jemeļjaņenko pārstāvētajai "Bellator".

Savā, līdz šim, pēdējā dueli Jemeļjaņenko pārspēja citu MMA leģendu Kvintonu Džeksonu. Savas karjeras laikā slavenais krievu cīkstonis ir izcīnījis 39 uzvaras un piedzīvojis sešus zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu