Ļaudis jūsmo par Kailiju Dženeri, kura nekautrējas pasaulei parādīt strijas uz krūtīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kosmētikas industrijas magnāte Kailija Dženere "Instagram" īsajos stāstos parādījusi, ka arī ir tikai cilvēks, atklājot savas strijas, un fani ir sajūsmā, ka sieviete nav tās noslēpusi.

Kailija vasarā ir pavadījusi daudz laika pie sava baseina, demonstrējot savu šķietami nebeidzamo peldkostīmu kolekciju un baudot Kalifornijas sauli.

Tagad virkne selfiju videoklipu, kurus viņa ievietoja vietnē "Instagram", atklāja, ka Kailijai uz krūtīm ir strijas. Tās bieži veidojas, ja āda izstiepjas pārāk ātri, un strijas bieži ir svara izmaiņu vai grūtniecības rezultāts.

Daudziem faniem Kailijas nerediģētā ziņa šķita atsvaidzinoša un viņi "Twitter" vietnē dalījās savās sajūtās. Daži pat atklāja, ka, redzot Kailijas strijas, viņi jutās labāk par savu izskatu.

"Es beidzot jūtos kā normāls cilvēks pēc tam, kad esmu redzējis, ka Kailijai arī ir strijas!" rakstīja kāds fans.

"Kailija parāda savas strijas IG stāstos. Tās ir jaukas pārmaiņas Kardašjanu / Dženeru ģimenē," tvītoja kāds fans.

Kailija jau iepriekš ir runājusi par strijām, platformas "YouTube" videoklipā apspriežot izmaiņas, kuras ķermenis piedzīvoja pēc meitas piedzimšanas. "Man uz krūtīm ir strijas," viņa teica. "Vēders nav vienāds, viduklis nav vienāds, dibens ir lielāks, augšstilbi ir lielāki."

Strijas ir normālas un skaistas - un ir skaidrs, ka Kailija tam piekrīt!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu