Kas laukumā, tas uz mēles Kas notiks ar Merzļikinu un Rīgas "Dinamo" jaunā sezona - saruna ar hokeja ekspertu Lotāru Zariņu

Podkāsta epizode #06
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē viesojās "Hokeja Bloga" veidotājs un hokeja eksperts Lotārs Zariņš. 

Sarunā ar Lotāru palikām tikai "uz ledus" un pieturējāmies pie hokeja tematikas. 

Podkāsta pirmajā daļā izrunājām Rīgas "Dinamo" sastāva komplektāciju, lielākos starpsezonas pārsteigumus, kā arī apspriedām latviešu spēlētājus, kuri no Pētera Skudras saņēma "kurvīti". 

Tāpat ieskicējām arī rīdzinieku gaidāmās sezonas stiprākās un vājākās puses, kā arī prognozējām, vai pirms domāšanas par Rīgas "Dinamo" iekļūšanu izslēgšanas spēlēs vajag aizvērt acis, vai arī šogad Latvijas komandai patiesi ir iespējas kvalificēties izslēgšanas turnīram, ko fani tik ļoti gaida

Sarunas otrajā cēlienā "pārgājām" uz Ziemeļameriku un diskutējām par to, cik ļoti Latvijas "ziemeļamerikāņiem" šoruden būtu nepieciešams gūt spēļu praksi Eiropā. Tajā pašā laikā ir jāuzdod arī cits jautājums - vai Latvijas "ziemeļamerikāņi" nāktu par labu konkrētajām KHL vienībām, kurām tie pievienojas (piemēram, Rīgas "Dinamo")?

Pēc tam apskatījām AHL un NHL spēlējošo latviešu iespējas nākamajā sezonā, kā arī (aizmirstot tautības ierakstu mūsu pasēs) mēģinājām palīdzēt Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžerim Jarmo Kekelainenam atbildēt uz "miljons dolāru" jautājumu - kuru no pamatsastāva vārtu vīriem paturēt? Elvi Merzļikinu vai Jonasu Korpisalo?

Pašā podkāsta nobeigumā Lotārs arī piedāvā savu prognozi šīs sezonas NHL čempioniem.

Audio: Podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #06

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu