Pēc ilgāka pārtraukuma Saeima sanāks uz klātienes sēdi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeima, atbalsts. Ilustratīvs attēls
Saeima, atbalsts. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Leiniša/LETA

Šodien plkst. 9 notiks Saeimas ārkārtas sēde, kas pēc ilgāka pārtraukuma notiks klātienē, aģentūra LETA noskaidroja parlamentā.

Deputāti uz sēdi pulcēsies klātienē Saeimas Sēžu zālē.

Uzrunāt deputātus ieradīsies arī Valsts prezidents Egils Levits, sēdē piedalīsies arī Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Sēdes norisi klātienē varēs vērot arī mediju pārstāvji, tomēr citās dienās, tāpat kā līdz šim, Saeimas telpās varēs uzturēties tikai Saeimas deputāti un darbinieki, kuriem nepieciešams veikt darbu klātienē.

Tāpat, ņemot vērā nepieciešamos piesardzības pasākumus saistībā Covid-19 izplatības ierobežošanu, plašsaziņas līdzekļu pārstāvji Saeimas sēdes dienā varēs uzturēties tikai Saeimas ēkā Jēkaba ielā 11.

Parlamentā uzsvēra, ka nav atļauts Saeimu apmeklēt gadījumā, ja personai ir noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai ir kādas elpceļu slimības pazīmes, piemēram, paaugstināta temperatūra, klepus, rīkles iekaisums, elpas trūkums.

Tāpat kā līdz šim, Saeimas sēdes norisei būs iespējams sekot līdzi arī parlamenta mājaslapā.

Saeima pārtrauca klātienes sēžu rīkošanu līdz ar Covid-19 situācijas pasliktināšanos Latvijā pavasarī, sēdes aizvadot tiešsaistē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu