""Clippers" nebija atbildes Vienradzim." Apskatnieks vērtē Porziņģa sniegumu latvieša pirmajā "play-off" sērijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porzingis
Kristaps Porzingis Foto: AFP / Scanpix

Dalasas "Mavericks" sezona ar zaudējumu pret Losandželosas "Clippers" noslēdzās nedēļas sākumā. Portāla "The Smoking Cuban" apskatnieks Tailers Vats ir nācis klajā ar atzīmēm "Mavericks" spēlētājiem par viņu sniegumu izslēgšanas spēlēs.

Vats vērtējumus sniedza, nevis pēc Latvijā ierastās 10 ballu skalas, bet gan pēc burtu skalas, kurā "A+" ir uzskatāma par iespējamo augstāko atzīmi.

Vata vērtējumā pie augstākās atzīmes, likumsakarīgi, tika Luka Dončičs, kurš aizvadīja lielisku izslēgšanas spēļu sēriju, tās gaitā gūstot arī potītes savainojumu, kas gan slovēnim netraucēja doties laukumā un uzņemties līdera lomu.

Savukārt Porziņģis ticis pie atzīmes "B+". Vats uzsver, ka snieguma ziņā latvietis pavisam noteikti pelnījis augstāku atzīmi, tomēr viņa ierobežotā dalība minētajā sērijā samazinājusi vērtējumu.

"Porziņģa savainojums izmainīja sēriju. Šeit nav vietas debatēm. "Clippers" nebija atbildes Vienradzim," Porziņģa vērtējuma skaidrojumu sāka Vats.

Apskatnieks uzsver, ka pirmajā mačā Dalasa pirms Porziņģa izraidījuma no zāles bija vadībā un latvietis līdz tam ierobežotā laikā bija pamanījies savākt jau 14 punktus un sešas bumbas zem groziem.

Arī sērijas otrajā mačā Porziņģis demonstrēja augstu precizitāti un ar 23 punktiem palīdzēja "Mavericks" izcīnīt uzvaru. Savukārt trešajā spēlē, kad Dončičs iedzīvojās potītes savainojumā, latvietis atkal spīdēja, gūstot 34 punktus un 13 atlēkušās bumba, bet ar to gan nebija pietiekami, lai Dalasa izcīnītu uzvaru.

"Kristaps Porziņģis vairāk laukumā neizgāja, jo pārplēsa menisku jau pirmajā spēlē. Vienradzis aizvadīja divas lieliskas spēles, cīnoties ar savainojumu. Ka to lai zina, vai Dalasa tiktu tālāk ar KP laukumā, bet cīņa noteikti būtu sīvāka," nobeigumā raksta Vats.

"Mavericks" pāri darītāji "Clippers" izslēgšanas spēļu turpinājumā tiksies ar Denveras "Nuggets" vienību un šīs sērijas pirmais mačs jau naktī uz piektdienu, plkst. 4 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu