Bēdīgi slavenā Jefremova meita piedalās Minskas protestos un skūpstās ar sievieti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bēdīgi slavenā krievu aktiera Mihaila Jefremova 19 gadus vecā meita Anna Marija nesen vietnē "Instagram" ievietoja provokatīvas bildes no Minskas protestiem. 

Vēl joprojām Baltkrievijā norisinās nemieri. Vienā no protestiem izlēma piedalīties arī Jefremova meita Anna Marija. Savā "Instagram" lapā viņa ievietoja provokatīvas fotogrāfijas, kurās, ietinusies LGBT karogā, skūpsta savu draudzeni.

Jefremova meita atgādināja, ka sabiedrība bieži vaino upuri par provocēšanu.

"Kāpēc jūs atnācāt ar geju karogu? Jūs aicināt uz provokāciju. Tā saka policija, bez smadzenēm. Jūs negodājat mūs - tagad mēs negodāsim jūs," viņa rakstīja. 

"Jebkura brīvas sabiedrības parāde ir parāde arī mums. Galu galā nevar cīnīties par sabiedrības brīvību, izslēdzot kādu no šīs brīvības. Nogalini policistu sevī. Nogalini nemiernieku policistu sevī. Nav pareizu un nepareizu protestētāju.

Nav pareizas un nepareizas cīņas par pilsoņu tiesībām un brīvību - par plašsaziņas līdzekļu brīvību, par politieslodzīto brīvību, par sirdsapziņas brīvību un mīlestības brīvību," sacīja sieviete. 

Anna Marija uzsvēra, ka Baltkrievijas iedzīvotāji cīnās par visu savu pilsoņu tiesībām un brīvību. Noslēgumā viņa atzina, ka ne Valsts departaments, ne ANO, ne Putins, ne Lukašenko viņai nav maksājuši. Anna Marija ieradās Minskā pēc savas iniciatīvas. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu