Īsts "Pikačū"! Sieviete Taizemē netīšām nokrāsojusi savu kaķi dzeltenu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķenīte Kaponga.
Kaķenīte Kaponga. Foto: Facebook

Kaķu mīļotāja Tammapa Supamas no Taizemes ir netīšām mainījusi sava mīluļa kažoka krāsu un bildes ievietojusi sociālajos tīklos, kur tās ir guvušas lielu popularitāti. Incidents noticis tādēļ, ka kaķenītei bija radusies sēnīšu infekcija, kuru sieviete centusies ārstēt ar kurkumas palīdzību, vēsta portāls "Bored Panda".

Supamas bija noraizējusies par sava dzīvnieciņa slimību, tādēļ lūgusi padomu savai mātei, kura ieteikusi kaķa kažokam uzklāt kurkumu - garšvielu un Indijā plaši izmantotu ārstniecības augu.

"Manai kaķenītei Kapongai bija izveidojusies cirpējēde, mēs darījām visu, lai to izārstētu, taču nekas nelīdzēja. Tad manai mātei ienāca prātā izmēģināt kurkumu. Sākumā viņa to uzklāja tikai inficētajai vietai, taču, tā kā bija palicis pāri diezgan daudz kurkumas, viņa nolēma to uzklāt visam kaķīša ķermenim, lai novērstu infekcijas tālāku izplatību, sacījusi dzīvnieciņa saimniece.

Posted by ตุ้มเม้งแมวแพนด้า&คาพ้วงแมวเชื้อรา on Svētdiena, 2020. gada 6. septembris

Neizbēgami, Kapongas sniegbaltais kažoks kļuvis dzeltens. Saimniece mēģinājusi spilgto krāsu nomazgāt, taču tas nav vainagojies ar panākumiem. Interneta lietotāji norāda, ka kaķenīte stipri atgādina atgādina Pikaču tēlu no populārā animācijas seriāla "Pokemoni".

"Man šķiet, ka kaķene nemaz nav pamanījusi krāsas maiņu. Viņa kā parasti turpina priecāties un daudz ēd," atklājusi dzeltenās kaķenītes saimniece.

Daudzi interneta lietotāji ir izteikuši uztraukumu par šīs metodes drošību, taču kaķa saimniece atklājusi, ka nekas slikts nav noticis un garšviela palīdzējusi izārstēt Kapongas infekciju.

Kurkuma mazinājusi niezi, tādēļ dzīvnieciņam nebija vēlmes laizīt iekaisušo vietu - neskatoties uz šo pieredzes stāstu, šādu ārstēšanas veidu nevajadzētu atkārtot bez ārsta konsultācijas.

Supamas izteikusi cerību, ka viņas mīlule atgūs iepriekšējo sniegbalto toni jau pēc trim mēnešiem. Intervijā viņa atklājusi: "Es ceru, ka sēnīte ir izārstēta un vēlētos, lai mana kaķenīte atkal kļūs balta."

Posted by ตุ้มเม้งแมวแพนด้า&คาพ้วงแมวเชื้อรา on Sestdiena, 2020. gada 22. augusts

Kaķenīte strauji guvusi popularitāti sociālo tīklu lietotāju vidū - īpašu sajūsmu izsaukušas bildes, kur Kaponga ar attēlu rediģēšanas programatūras palīdzību padarīta līdzīga animācijas seriāla tēlam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu