"Tur ļaudis guļ uz ielām." Slavenais bokseris Aleksandrs Povetkins salīdzina dzīvi Krievijā un ASV (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenais krievu bokseris Aleksandrs Povetkins sarunā ar "YouTube" kanālu "Metametrica" salīdzinājis dzīvi ASV un Krievijā.

41 gadu vecais krievu bokseris augustā pārsteidzoši nokautēja Diljenu Vaitu, kļūstot par WBC smagā svara pagaidu čempionu.

Sarunā ar minēto "Youtube" kanālu bokseris atklāja, ka karjeras laikā viņš ticis aicināts uz tādām valstīm kā Austrālija, Vācija un arī ASV tomēr viņš allaž palicis uzticīgs Krievijai.

"Mani apmierina virziens, kurā iet Krievija. Es to mīlu. Kad citi saka: "Tur ir tik labi..." Kā tu vari runāt, ja neesi tur pat dzīvojis. Ja runājam par Ameriku, skaties, tur ļaudis guļ uz ielām, par ko šeit vispār var būt runa," sacīja bokseris.

Lai gan pētījumi neapšaubāmi pierāda, ka dzīves līmenis augstāks ir tieši ASV, Povetkins skaidro, ka līdzīgās domās ir arī citi viņa tautieši, kuri pārvākušies uz dzīvi Amerikā.

"Kad satieku tur [ASV] savējos, kuri jau tur dzīvo ilgāku laiku - viņiem acīs gandrīz vai ir asaras. Jautā - kā ir pie jums Krievijā? Var redzēt, ka viņi ilgojas," stāsta Povetkins.

Pieredzējušais krievu bokseris savas karjeras laikā ir izcīnījis 36 uzvaras (25 no tām ar nokautu) piedzīvojis divas neveiksmes, kā arī viena viņa cīņa beigusies neizšķirti. Kā minēts, Povetkins tika pie smagā svara pagaidu jostas WBC, bet šīs organizācijas čempions šobrīd ir Taisons Fjūrijs.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu