Video Iespaidīga avārija Rīgā. Pēc sadursmes auto piezemējas uz jumta (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/@breakinglv/aculiecinieka foto

Kāds iespaidīgs negadījums šodien noticis Rīgā, Čiekurkalnā, kur divu auto sadursmes dēļ viens no spēkratiem nonāca uz jumta, taču braucēji tikuši cauri sveikā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas, 10. septembra, pusdienlaikā Čiekurkalna otrās līnijas un otrās šķērslīnijas krustojumā noticis visai iespaidīgs negadījums, pēc kura viens no automobiļiem labāko vācu spriedzes seriālu tradīcijās "aizlidojis" pa gaisu, bet aculieciniekiem, redzot avārijas sekas, nācies zvanīt 112.

Turpat notikuma vietā pie pamatīgi apskādētā "Nissan" raidījums "Degpunktā" sastop tā stūrētāju, kādu kundzi un sirmu vīru, kurš avārijas brīdī sēdējis pasažiera vietā. Par laimi, aculiecinieki, redzot kunga patiesi cienījamo vecumu, atnesuši krēslu, lai viņš varētu apsēsties.

"Nissan" vadītāja norāda uz otra spēkrata vadītāja vainu, sakot, ka viņš "nesies" pilnā ātrumā.

Gabaliņu tālāk, pie pavisam viegli apskādētā "Volvo", tiek uzrunāts arī tā stūrētājs – vīrs, kurš skaidri apzinās, ka viņam būs jāuzņemas vaina par notikušo.

"Kļūda bija tajā, ka neapstājos pie STOP zīmes. Piebremzēju, braucu ārā. Nezinu, kāpēc es nepamanīju to mašīnu, bet nu," sacīja "Volvo" vadītājs Jevgēņijs.

"Nu, man ātrums bija, varbūt pieci kilometri stundā. Es trāpīju viņai tieši pa riteni, un kā tas notika, tā auto uzreiz apgāzās," viņš pauž, piebilstot, ka galvenais, ka visi dzīvi un veseli.

"Kad tā mašīna sāka gāzties, es nezinu, pārbijos, ka viss beigsies daudz bēdīgāk," viņš atzīst.

Avārijas dēļ vairāk nekā stundu šajā Čiekurkalna otrās līnijas posmā bija pilnībā bloķēta satiksme, taču, tiklīdz brauktuve atbrīvota, satiksmi izdevies atjaunot un darbs atlicis vien ceļu policistiem, kuri fiksēja negadījuma sekas, un vēlāk sauks pie atbildības avārijas izraisītāju.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu