"Ko tu darīji, lai viss nebeigtos ar šķiršanos?!" Aktrise Raisa Rjazanova nokaunina Agati Mucenieci (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Leģendārā krievu aktrise Raisa Rjazanova piedalījās Krievijā dzīvojošās latviešu aktrises Agates Mucenieces raidījumā "Godīga šķiršanās". Sieviete atklāti stāstīja ne tikai par šķiršanos, bet arī par vienīgā dēla Danila nāvi.

"Vai jūs nonācāt pie secinājuma, ka jādzīvo atsevišķi? Jūs abi divi esat dumji. Ko tu darīji, lai viss nebeigtos ar šķiršanos?!" vadītājai Muceniecei vaicāja Raisa. Agate no atbildes neizvairījās. Sieviete uzsvēra, ka viņa daudz darīja, lai glābtu laulību, taču nevēlas iedziļināties detaļās un turpināt šo sarunu par Prilučniju. 

Rjazanova paskaidroja, ka baidās, ka šķiršanās varētu negatīvi ietekmēt pāra bērnus. Muceniece norādīja, ka viņas dēls un meita brīvi sazinās ar tēvu Prilučniju un viņa viņiem to neaizliedz. 

Raisa atzīmēja, ka daudz kas būs atkarīgs no tā, kā uzvedīsies jaunā Pāvela izredzētā. Kas attiecas uz nākamo vīrieti Agates dzīvē, pati Agate cer, ka viņš parādīsies, bet aktrise negrasās viņu uzreiz vest mājās. "Ja godīgi, man šķiet, ka man tas būs ilgi jāgaida," atzina Muceniece.

Pati Raisa Rjazanova izšķīrās 1972. gadā. Tā bija viņas iniciatīva. Aktrise pauda viedokli, ka viņa to izdarīja stulbuma dēļ, bet lēmumu nenožēlo. Tā kā viņai nebija kur iet, bijušie laulātie vēl desmit gadus dzīvoja vienā dzīvoklī. Izrādās, ka aktrisei pēc tam 10 gadus bija attiecības ar citu precētu vīrieti. Viņš daudz solīja Rjazanovai, bet tā arī neatstāja ģimeni.

Aktrise uzsvēra, ka sievietēm nevajadzētu ticēt šādiem vārdiem, jo vīrieši bieži daudz melo. Raisa paskaidroja, ka tagad aug pavisam cita paaudze - vērtības esot mainījušās. Parādījies priekšstats, ka sekss ir tikai sekss un attiecības ir kaut kas cits.

Sievietes runāja arī par Rjazanovas vienīgo dēlu - aktieri Danilu Perovu, kurš nomira šā gada sākumā, 51 gada vecumā. Nāves cēlonis bija asins receklis.

"Ar viņu viss bija kārtībā. Lai cik jūs jautātu: "Danil, kā tev iet?", atbilde vienmēr bija: "Normāli." Cik īsa ir cilvēka dzīve. Es nezinu, cik ilgi es dzīvošu," ar asarām acīs atzina aktrise.

Raisa atzīmēja, ka nav nevienas dienas, kad viņa neatcerētos savu dēlu.

Atgādināsim, ka Muceniece un Prilučnijs kopā nodzīvoja gandrīz desmit gadus. Viņi tika uzskatīti par vienu no skaistākajiem un harmoniskākajiem pāriem Krievijas šovbiznesā. Laulībā dzima divi bērni. 2020. gada februārī pāris paziņoja par šķiršanos. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu