Sievietes jaunā sociālo tīklu izaicinājumā drosmīgi parāda savus vēderiņus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vietnē "TikTok" aizsācies jauns izaicinājums, kurš, pēc sociālo tīklu lietotāju domām, iznīcina visus skaistuma ideālus, kurus meitenēm cenšas uzspiest jau no mazotnes. 

Nesen vietnē "TikTok" parādījās zibakcija, kurā jaunas sievietes atbalsta ķermeņa pozitivitātes kustību. Īso videoklipu autores miljoniem sekotāju parādīja savu "riepiņu", dejojot un veicinot mīlestību pret sevi un savu ķermeni.

"Es noskatījos video un redzēju, kā šī skaistā meitene priecājas par savu ķermeni un paziņo, ka viņai ir vēderiņš. Viņa ir laimīga," rakstīja kāda lietotāja. 

"Lielākajā daļā komentāru meitenes vēstīja: "Šis video man pierāda, ka esmu absolūti normāls cilvēks" vai "Man ir tāds pats ķermenis, un es sapņoju pieņemt sevi tāpat, kā tas izdodas tev!"  

Pirmā videoklipa autore Karolīna Gordiana stāstīja, ka "TikTok" saturs ir video un to nevar "fotošopēt". "Protams, cilvēki joprojām cenšas parādīt sevi no vislabākās puses un pozē izdevīgās pozās, taču daudz mazāk nekā vietnē "Instagram"."

@caro.gurdian

Own it ? ##duet with @lizzykhang ##fyp ##foryoupage

♬ Side to Captain Hook - sound.remixes
@siennamae

@xobrooklynne this is no doubt better than any other tik tok chain created

♬ Side to Captain Hook - sound.remixes
@xobrooklynne

gonna duet this whenever I feel like I look extra pretty & feel xtra confident! I look really really pretty today & so do you ! ##pov

♬ Side to Captain Hook - sound remixes
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu