Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video MMA cīkstonis oktagonā saņem divus spēcīgus spērienus pa "vārīgo vietu" un nespēj valdīt asaras (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās jaukto cīņas mākslu (MMA) šovs "Bellator 245", kura ietvaros tikās arī Pīters Stanoniks un Reimonds Daniels. Diemžēl duelis beidzās priekšlaicīgi, jo Sanoniks pēc divām neveiksmīgām epizodēm nebija spējīgs turpināt cīņu

Jebkāda veida sitiens vai spēriens cirkšņa rajonā cīņas sportā nav atļauts (lai gan MMA pirmsākumos bija citādi). Visticamāk, Danielss to nedarīja apzināti, tomēr viņš nevis vienu, bet divas reizes ar spēcīgu spērienu pretiniekam trāpīja cirkšņa rajonā.

Pēc pirmā spēriena Stanoniks vēl bija spējīgs turpināt cīņu, tomēr otrais kontakts ar "vārīgo vietu" bija liktenīgs un skatītāju neesamības dēļ bija dzirdams, ka Stanoniks no sāpēm nebija spējīgs valdīt asaras.

Pēc cīņas Stanoniks tika nogādāts slimnīcā, bet viņa pretinieks skaidroja, ka šāda rīcība neesot bijusi apzināta.

"Ciņa pavisam noteikti nebeidzās tā kā es vēlējos. Šādi manās cīņās notiek pirmo reizi. Pirmajā spērienā man šķita, ka trāpīju pa viņa vēderu, bet mana pēda ir visai liela. Otrajā reizē es viņam pavisam noteikti trāpīju tīri. Viņš man iespēra, es pazaudēju balansu un nedaudz netrāpīju," skaidroja Danielss.

Cīņa starp Stanoniku un Danielsu tika pasludināta par nenotikušu (no contest), jo Stanoniks nespēja turpināt cīņu, bet iemesls tam bija visai neierasts.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu