Eiropas U-18 čempionātā Latvijas pludmales volejbola pāriem tikai zaudējumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas U-18 volejbolisti Izmirā.
Latvijas U-18 volejbolisti Izmirā. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Visi četri Latvijas pludmales volejbola pāri piektdien Izmirā izjuta zaudējuma rūgtumu Eiropas U-18 čempionāta cīņās.

Sīvā cīņā Izmirā zaudēja abi Latvijas vīriešu dueti - Kristians Fokerots/Kārlis Ābelītis un Sandis Bērziņš/Dāvis Teteris.

Ar astoto numuru Izmirā izsētie Fokerots/Ābelītis ar 1-2 (18:21, 21:16, 13:15) piekāpās Francijas duetam Arturam Kanē/Teo Rotāram (24. numurs sacensībās), bet Bērziņš/Teteris (28.) ar 0-2 (21:23, 21:23) zaudēja Ukrainas duetam Jevheņijam Boiko/Vladislavam Omeļčukam (12.).

Sieviešu konkurencē Latvijas duets Katrīna Lukstiņa/Terēze Estere Grants, kas turnīrā izsēts ar sesto numuru, ar 0-2 (12:21, 14:21) piekāpās šveicietēm Anukai Kreslerei un Leai Tošini (11.numurs turnīrā).

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā sestdien latvietes tiksies ar Krievijas duetu Arinu Rjaznovu/Jeļizavetu Gubinu, kam turnīrā ir otrais numurs.

Čempionāts jau beidzies otram duetam Katei Vasiļjevai/Elīzai Dreimanei (26.), kas piketdien ar 0-2 (6:21, 7:21) atzina Krievijas pāra Aļinas Saļmanovas/Olgas Gavrilovas (23.) pārākumu un grupā ierindojās pēdējā vietā, ieņemot dalītu 25.vietu.

Sestdien sāksies "play-off" etaps, bet svētdien notiks pusfināli un fināli.

Pagājušogad Eiropas U-18 meistarsacīkstēs Austrijas pilsētā Bādenē Varvara Brailko un Anete Namiķe ierindojās 5. vietā, bet Trents Jankovskis un Ralfs Namiķis ieņēma dalītu 9. vietu.

Vēl viens jaunatnes Eiropas čempionāts Izmirā norisināsies nākamnedēļ, kad tur no 23. līdz 27.septembrim notiks U-22 sacensības.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu