"Mašīna pārvērtās par samīcītu bundžu!" Priekuļu novadā traģiskā avārijā bojā gājis jauns vīrietis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 28. septembrī, pēcpusdienā pie apdzīvotas vietas Liepa, Priekuļu novadā noticis traģisks satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudēja 32 gadus vecs vīrietis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Spēkrata vadītājs pagaidām nezināmu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa, un automašīna apmeta kūleni.

Spriežot pēc izārdītās zemes pēdām, vieglā spēkrata "Audi A6" vadītājs, zaudējot kontroli pār automašīnu, pa zālienu nobrauca vairākus metrus, tad spēkrats apmeta kūleni un palika guļam uz sāniem lauka vidū.

"Audi A6" nedaudz aizķēra arī ganību lauka teritorijas nožogojumu. Braucamrīks pārvērtās par samīcītu konserva bundžu, bet tā vadītājs – 32 gadus vecs vīrietis -, guva nāvējošus ievainojumus.

Aculiecinieki stāsta, ka blakus bojā gājušajam šoferim pasažieru sēdeklī atradās vēl kāds vīrietis. Pasažieris izdzīvoja, bet guva smagas traumas. Ātrās palīdzības mediķi vīrieti aizveda uz slimnīcu. Kad glābēji atgriezuši samīcīto "Audi A6" uz riteņiem un sakopuši avārijas vietu, pie vraka darbu sāka Valsts policijas izmeklētāji.

Vidzemes reģiona policijas pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne informē: "Uz doto brīdi policijā sākts kriminālprocess, tiek skaidroti negadījuma apstākļi. Tāpat ir nozīmētas ekspertīzes, kuru laikā tiks skaidrots vai vīrietis ir vai nav bijis alkohola reibumā sēžoties pie automašīnas stūres. Jāpiebilst, ka pasažieris ir bijis alkoholisko dzērienu ietekmē. Vīrieša izelpā konstatēja 3,3 promiles."

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu