Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sieviete mācītāja realizē savu bērnības sapni un kļūst par striptīzdejotāju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāniete Nikola Mičela uzauga konservatīvā reliģiskā ģimenē, kas pieturējās pie stingriem uzskatiem par meitas audzināšanu. Viņi uzskatīja, ka meitenei jābūt klusai un atturīgai. Tomēr pašai Nikolai bija pavisam citādi dzīves plāni.

"Jau no agras bērnības es sapņoju kļūt par striptīzdejotāju, bet man teica, ka manas vēlmes un ķermenis pēc savas būtības ir grēcīgs un slikts," sacīja Nikola. 

Amerikāniete neuzdrošinājās uzreiz realizēt savu sapni. Vispirms viņa kļuva par mācītāju. Arī šis lēmums šokēja viņas vecākus. Viņuprāt, meitenei nevajadzētu demonstrēt līderības iezīmes - viņai ir pienākums veltīt laiku mājsaimniecības darbiem un rūpēties par bērniem.

"Man mācīja, ka sievietes nedrīkst atrasties atbildīgos amatos - viņu vieta ir virtuvē un blakus bērniem. Neskatoties uz to, ka tas bija pretrunā ar visu, kas man tika teikts, es nolēmu kļūt par mācītāju tikai tāpēc, ka man patīk runāt ar cilvēkiem," stāstīja Nikola.

Lai gan sprediķu lasīšana meitenei sagādāja prieku, viņa kādā brīdī saprata, ka dzīvo kāda cita dzīvi. Tad Nikola vienkārši pameta darbu un pavisam drīz sarīkoja savu pirmo kailfotosesiju. Sieviete atceras, ka fotosesijas laikā no laimes sākusi raudāt.

Mācītāja kļuva par striptīzdejotāju un vietnē "OnlyFans" pārdod savas pikantās fotogrāfijas un video. 2019. gadā viņa pārcēlās uz Losandželosu un izšķīrās no vīra, ar kuru kopā audzināja trīs bērnus. Nikola atzina, ka tagad ir laimīgāka nekā jebkad agrāk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu