"Pārķemmētas" malu malas un mežu nostūri, bet nekā! Ģimene lūdz palīdzību pazudušā Oļega Filatova meklēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Vangažu apkārtnē jau vairākas dienas pēc kārtas pastiprināti patrulē policija un brīvprātīgie "pārķemmē" mežu slēptākos nostūrus, meklējot bezvēsts pazudušu vīrieti. Viņa tuvinieki ir izmisuši un lūdz palīdzību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Otrdienas rītā no savām mājām Vangažos izgāja 46 gadus vecais Oļegs Filatovs un nepārnāca. Tuvinieki izmeklēja malu malas, līdz tika pieņemts lēmums talkā saukt policistus un brīvprātīgos.

"Es ļoti gribu pateikties ikvienam, sākot ar Valsts policiju, pašvaldību policiju, arī visiem draugiem un paziņām, kas vēlu vakarā atbrauca… Īpašs paldies "Bezvests.lv", kas visu nakti meklē," saka pazudušā Oļega māsa Margarita.

Lai arī atbalsta Margaritai pēdējās dienās nav trūcis, bez plašākas auditorijas piesaistes šoreiz nevar iztikt.

Sieviete lūdz raidījuma "Degpunktā" skatītājus palīdzēt atrast pazudušo brāli, kurš jau dažus gadus ir pirmās grupas invalīds.

Cerot uz labām ziņām, Margarita kopā ar dēlu tagad Vangažu, Ādažu, Garkalnes un tuvākajā apkaimē izplata brāļa fotogrāfiju, bet pēdējo reizi videokameras Oļegu fiksējušas kādā Vangažu veikalā. Vīrietis otrdienas rītā tur pagrozījies un aizgājis.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka vīrietis 2020. gada 6. oktobrī ap pulksten 11.00 izgāja no savas dzīvesvietas Vangažos, Inčukalna novadā un līdz šim brīdim nav zināma viņa atrašanās vieta.

Oļega pazīmes: ģērbies tumši zilās džinsu biksēs, pelēkā virsjakā, melnā cepurē ar nagu. Oļegs ir pirmās grupas invalīds un, iespējams, neorientējas apkārtnē.

Informāciju, kas var palīdzēt noskaidrot vismaz virzienu, kādā devies Oļegs, var sniegt Margaritai pa tālruni 28287490 vai policijai pa tālruni 110.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu