Mucenieci saraudina Jūlijas Meņšovas vārdi par Prilučniju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: скриншот видео

Viesojoties Agates Muceniecies "YouTube" raidījumā "Godīga šķiršanās", Krievijas aktrise Jūlija Meņšova pastāstīja par savu pieredzi, šķiroties no Igora Gordina, ka arī sniedza kolēģei vairākus padomus. Emocionālās sarunas laikā Muceniecie vairākkārt izplūda asarās.

Meņšova atzinās, ka sākotnēji gribējusi ierasties un pateikt, lai Muceniece pārtrauc veidot raidījumu. Taču pēc tam viņa sapratusi, ka aktrisei tas palīdz. Tomēr labāk šādas lietas risināt, strādājot ar labu psihologu, pauda Meņšova.

"Man šķiet, ka jūs turaties pie uzskata, ka atkal saiesiet [kopā] ar Pašu. Tas ir ļoti acīmredzami. Jūs izšķīrāties, bet sev joprojām paturat noteiktu domu, uz kuru paļaujaties. Jūs sev uzzīmējat šo varbūtību. Droši vien jums psiholoģiski tā ir ļoti ērta. Patiesībā jums iekšēji no tās jāatsakās," sacīja zvaigzne.

Meņšova norādīja, ka ja Mucenieces un Prilučnija attiecības neizdosies, tad tās vienkārši neizdosies, "neatkarīgi no tā, vai aktrise tām tic vai nē".

"Bet ja jūs tām ticēsiet, jūs ļoti var sāpināt tas, ka šī ilūzija izjuks," viņa piebilda.

Agate arī neslēpa domas. Sarunas laikā Menšovas sacītais viņu vairākas reizes noveda līdz asarām. Muceniece godīgi paskaidroja, ka nesaprot, kā rast sevī spēku un iet tālāk.

Atgādināsim, ka Muceniece un Prilučnijs kopā nodzīvoja gandrīz desmit gadus. Viņi tika uzskatīti par vienu no skaistākajiem un harmoniskākajiem pāriem Krievijas šovbiznesā. Laulībā dzima divi bērni. 2020. gada februārī pāris paziņoja par šķiršanos. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Apollo raidījumi vienuviet - Apollo Youtube kontā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu