"Maikam nevajadzētu rādīties tuvumā ringam." Fani šokā par Taisona neskaidro dikciju intervijas laikā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: EPA/Scanpix

Maiks Taisons sarunā ar "Good Morning Britain" izcēlās ar ļoti neskaidru runu un uzvedās pavisam neparasti. Interneta lietotāji pauda satraukumu par leģendārā boksera spēju atgriezties boksa ringā.

28. novembrī starp norisināsies ilgi gaidītā boksa cīņa starp Maiku Taisonu un Roju Džounsu jaunāko. Tomēr nesenajā intervijā Dzelzs Maiks izskatījās, maigi izsakoties, ne pārāk labi.

Raidījuma vadītāji Pjērs Morgans un Suzanna Raida sarunas gaitā jutās acīmredzami nekomfortabli, jo Taisons uz viņu uzdotajiem jautājumiem atbildēja ļoti neskaidri. 

Viens no jautājumiem, ko Morgans Taisonam uzdeva, bija par to, kā bokseris jūtas, uz ko Taisons atbildēja: "Esmu šim gatavs. Es jūtos ļoti labi."

Tomēr bijušā smagsvara čempiona uzvedība liecina par ko citu. Vienā mirklī Dzelzs Maiks pat bija noliecis galvu un bieži vien izskatījās, ka ir tuvu samaņas zaudēšanai. Bija redzams, ka ar bokseri, vismaz konkrētās intervijas laikā, kaut kas nebija kārtībā.

"Twitter" lietotāju vidū izskanēja dažādi varianti par to, kāpēc leģendārais bokseris tiešraides laikā izklausījās tik savādi.

"Ceru, ka neesmu vienīgais, kurš ievēroja, ka Maiks intervijas laikā izklausījās apjucis. Tiešām ceru, ka tas ir miega trūkums, nevis citi faktori," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs. 

Līdzīgās domās bija arī angļu žurnālists Alekss Beresfords: "Es ceru, ka Maiks ir tikai noguris."

Tomēr citi uzskatīja, ka pie vainas varētu būt apreibinošās vielas: "Pavisam noteikti izskatās, ka viņš kaut ko ir lietojis. Viņam nevajadzētu cīnīties, vai ne?"

Cits lietotājs rakstīja: "Maiks šī rīta intervijas laikā bija lupatās."

Kāds cits lietotājs uzsvēra, ka Taisonam nevajadzētu cīnīties: "Pēc intervijas noklausīšanās, domāju, ka Maikam nevajadzētu rādīties tuvumā ringam."

Boksa faniem atliek cerēt, ka Taisona dīvaino uzvedību patiešām var izskaidrot ar nogurumu un miera trūkumu, citādāk ilgi gaidītā atgriešanās cīņa varētu arī būt apdraudēta.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu