VIDEO Imantā agresīvs pasažieris uzbrūk sabiedriskā transporta šoferim (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā piektdienā, 16. oktobrī, Rīgā, Imantā, "Rīgas satiksmes" autobusā notika incidents starp pasažieri un sabiedriskā transporta šoferi, liecina kāda sociālā tīkla "Facebook" lietotāja ieraksts Imantas grupā.

Video redzams, kā agresīvs pasažieris vispirms ar dūri sāk dauzīt biļešu kontroles aparātu, bet pēc tam iekaustīja arī pašu sabiedriskā transporta vadītāju.

Portāls "Apollo" sazinājās ar Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecāko speciālisti Kristu Andersoni, kura apstiprināja, ka šāds incidents esot noticis.

VP izsaukumu saņēma uz Kurzemes prospektu 141, kur tika notikuma vietā tika aizturēta 1973. gadā dzimusi persona par mantas tīšu bojāšanu satiksmes autobusā. 

Kā norādīja Andersone, par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas, proti, par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. 

Par šo noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu. Tāpat pastāv iespēja, ka vīrietis var tikt sodīts ar piespiedu darbu, vai arī ar naudas sodu.

Persona jau iepriekš nonākusi policijas redzeslokā par huligānismu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu