"Man patīk Porziņģis, bet..." Apskatnieks apšauba latvieša nākotnes potenciālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Populārā podkāsta "The Ringer NBA Show" apskatnieks Kevins O'Konors neuzskata, ka Kristaps Porziņģis var būt Dalasas "Mavericks" otrā zvaigzne aiz Luka Dončiča.

Nav šaubu, ka Lukam Dončičam ir potenciāls kādu dienu kļūt par visas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labāko spēlētāju. Bet, kā ir ar "Mavericks" otro opciju? Kāds fans uzskata, ka Porziņģis nevar aizpildīt šo lomu un podkāsta apskatniekiem iesūtīja jautājumu ar mērķi noskaidrot, kurš tad varētu būt ideālā otrā opcija blakus Porziņģim.

O'Konors piekrita fana apgalvojumam par to, ka Porziņģis nevar būt "Mavericks" otrā opcija: "Porziņģa gadījumā atbilde ir nē viņa veselības problēmu dēļ. Uz viņu nevar paļauties. Pat, ja sniegums ir līmenī, mēs nevaram sagaidīt, ka viņš visu laiku būs vesels. Ir jāpieņem fakts, ka viņam nāksies izlaist spēles. Ja es esmu Dalasa, es vēlos puisi, par kuru varu būt pārliecināts, ka viņš varēs aizvadīt spēles."

Otrs podkāsta apskatnieks Kriss Vernons gan nepiekrita kolēģim, jo viņš nav pārliecināts, ka veselības likstas allaž vajās latviešu basketbolistu.

"Vai zināt, par kuru spēlētāju runāja līdzīgi? Par Entoniju Deivisu! Pirmos četrus viņa karjeras gadus cilvēki runāja par viņa traumām. Viņš allaž nespēlēja kāda savainojuma dēļ. Vienmēr kaut kas ar viņu nebija kārtībā," sacīja Vernons.

O'Konors šādam kolēģa argumentam piekrita, norādot gan, ka Porziņģis ar savainojumiem cīnījies vēl pirms NBA. Pie tam latvietim esot "dīvains 221 centimetra augums".

"Man patīk Porziņģis. Es sākotnēji domāju līdzīgi kā tu - tie ir mazi savainojumi, ar viņu viss būs kārtībā. Bet tagad ir pievienojušās vairākas būtiskas traumas un viņa savainojumu saraksts jau ir garš," norādīja O'Konors, norādot, ka latvieti savā komandā gribētu redzēt jebkura komanda, tomēr traumas ir satraucošs aspekts.

"Talanta ziņā viņš ir otrās opcijas cienīgs, bet realitātē es viņu vairāk redzu kā trešo opciju," nobeigumā sacīja O'Konors.

Porziņģis oktobra sākumā pārcieta labā ceļgala meniska operāciju un ir uzsācis rehabilitācijas procesu. Šobrīd vēl nav zināms, vai latvietim nāksies izlaist regulārās sezonas sākumu, jo vēl nav skaidrības par tās sākumu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu