Šova "Amerikāņu elks" zvaigznes jaundzimušais inficējies ar Covid-19 (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "Amerikāņu elks" dalībniecei Keisijai Gudai septembrī piedzima bērns, kuram tika dots vārds Maksimilians. Neilgi pēc ierašanās mājās no dzemdību nama zīdainim tika konstatēts koronavīruss. Tomēr pēc divām pavadītām nedēļām slimnīcā māte ar dēlu laimīgi atgriezusies mājās. 

32 gadus vecā dziedātāja "Instagram" dalījās ar pārdzīvoto un atklāja, kā uzzinājusi nepatīkamos jaunumus.

"Maksam tika konstatēts pozitīvs Covid-19 tests," teikts pie kadriem, kuros redzama viņa maskā kopā ar savu jaundzimušo dēlu. Tas noticis pāris dienas pēc tam, kad viņš atvests mājās no dzemdību nama. "Viņš tika aizvests uz intensīvās terapijas nodaļu pēc tam, kad nakts vidū viņam sākās drudzis. Mums apstiprināja, ka viņš bijis pakļauts tiešam kontaktam ar Covid-19 pozitīvu medicīnas speciālistu, kurš par viņu rūpējās nedēļas sākumā."

Sieviete piebilda, ka diagnoze viņai un viņas vīram bija "totāls šoks". 

"Viņi izturas pret mani tā, it kā es arī būtu inficēta, un, iespējams, mans tests arī ir pozitīvs, lai gan man nav simptomu," rakstīja zvaigzne. 

Guda atklāja: "Visgrūtākais ir redzēt savu dēlu pievienotu visādiem vadiem. Viņš bija pievienots skābekļa aparātam. Bija grūti redzēt, cik viņam ir neērti."

Neskatoties uz grūtajiem apstākļiem, Guda centās saglabāt pozitīvismu, sakot, ka ir "cilvēks, kas vienmēr cenšas atrast mākoņa zelta maliņu, tāpēc sev atgādina, ka šis laiks ir dots, lai izveidotu ciešāku saikni ar mazuli".

Pandēmijas dēļ dziedātājas vīrs Alekss nevarēja abiem pievienoties slimnīcā. Gudas vīrs medijiem sacīja: "Viss, ko varēju darīt, – atbalstīt sievu. Zināju, ka viņa ir atbalsts mūsu dēlam."

Sieviete arī pastāstīja, kā pavadījusi dienas slimnīcā. "Es vai nu rūpējos par mazuli, vai arī atgūlos nosnausties. Nebija laika ar kādu runāt. Man bija vientuļi, taču biju pacilāta pēc manas un Maksa tikšanās. Centos koncentrēties uz tiem mirkļiem," sacīja Guda.

7. oktobrī, pēc pavadītām divām nedēļām slimnīcā, Makss ar mammu veiksmīgi atgriezās mājās. Abiem jāievēro divu nedēļu karantīna.

Dziedātāja apgalvoja, ka bijusi ļoti emocionāla, vedot dēliņu mājās. "Es jutos tik brīva! Izgāju mājas pagalmā, atpletu rokas un ievilku dziļu elpu. Tu nenovērtē to, cik skaistas ir debesis, līdz nedēļu tās neesi redzējis," apgalvoja Maksa mamma.

Nesen jaunā ģimene nosvinēja dēliņa viena mēneša jubileju. Dziedātāja "Instagram" ievietoja fotogrāfiju un zem tās rakstīja: "Mēs izdzīvojām pirmo mēnesi kā vecāki! Šī bija nekārtīgākā, haotiskākā, lieliskākā, nogurdinošākā, brīnišķīgākā un visīpašākā manas dzīves pieredze."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Second times a charm, welcome home Max. ❤️??

A post shared by Quigley Goode (@officiallyquigley) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We survived our first month as parents!!!!!! Tomorrow, we are celebrating Max’s one month with us! It’s been messy, it’s been chaotic, it’s been glorious, it’s been tiring, it’s been magical and it’s been the most insanely UNIQUE experience of my life. Nothing I’ve ever experience is quite like it. It has felt like one giant never ending day. The moments of peace are utter bliss, and then there are hours of baby screams where you’ve tried everything and your back hurts and you’re hungry and you just wanna pee quick but u can’t. You treasure every moment with your baby, but showering and the rare few minutes of “alone time” take on a whole new meaning. I’m so in love. It’s goode to be home. X, Quigs

A post shared by Quigley Goode (@officiallyquigley) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu