"Tur tu ej un parādi, ka esi profesionālis." Nurmagomedovs atklāj, kuru sporta veidu vērtē augstāk par MMA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/ Scanpix

UFC vieglā svara čempions Habibs Nurmagomedovs sarunā ar "UFC Russia" pastāstījis par sporta veidu, kuru vērtē augstāk par jaukto cīņas mākslu (MMA).

Sarunas gaitā cīkstonim tika uzdots jautājums par viņa daudzajiem attēliem kopā ar dažādām slavenībām, uz ko viņš atbildēja, ka uztur kontaktu ar vairākiem futbolistiem, kā arī uzsvēra, ka viņam ļoti patīk futbols.

"Man futbols ir sporta veids numur viens. Kad biju mazs, sapņoju kļūt par futbolistu un vienmēr tam esmu sekojis līdzi," sacīja cīkstonis.

Tāpat Nurmagomedovs arī paskaidroja, kāpēc, viņaprāt, futbols ir tik augstu vērtējams sporta veids: "Futbols ir labāks [par MMA]. Tur nevienu nav jāsit, jālauž. Tu ej un parādi, ka esi profesionālis."

"Protams, tas arī ir grūts sporta veids. Futbols pavisam noteikti man patīk vairāk nekā MMA, nekā UFC. Cik gadus jau sekoju līdzi futbolam un mani tas nekad nav garlaikojis. Bet no UFC reizēm paliek garlaicīgi. Kādreiz sekoju līdzi visām cīņām, bet tagad, teiksim tā, pastarpināti," izteicās čempions.

Nurmagomedovs arī neslēpa, ka viņam esot padziļinātas zināšanas par pasaules augstākā līmeņa futbolu. Viņš sacīja, ka atceroties UEFA Čempionu līgas uzvarētājus, komandu izvietojumu konkrētajās grupās, kā arī viņš daudz zinot par Pasaules kausa izcīņām futbolā.

Šajā nedēļas nogalē gan cīkstonim par futbolu būs jāaizmirst, jo priekšā stāv karjeras, iespējams, smagākā cīņa. Sestdien "UFC 254" cīņu šovs galvenie dueļi (main card) sāksies jau plkst. 9 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu