Sestdienas horoskops: 7. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 7, novembrim. 

AUNS Nekrīti galējībās. Ja ieturēsi mērenību tēriņos, kā arī diplomātiju, draudzīgumu attiecībās ar mājiniekiem, diena paies ļoti bezrūpīgās, patīkamās noskaņās. Esi piesardzīgāks pie stūres.

VĒRSIS Mēness šodien pāries uz Lauvas zīmi. Tas nozīmē, var pamosties tavs līdz šim snaudošais temperaments, greizsirdība. Neļauj iepriekš minētajām negācijām iedragāt attiecības ar ģimenes locekļiem.

DVĪŅI Tev brīvdiena nozīmēs lustēšanos. Nav svarīgi, vai mājas sienās, vai viesojoties pie tuvākajiem draugiem, vai sava veida “tusiņu”, organizējot ar interneta starpniecību. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

VĒZIS Neuztraucies par lietām, kuras nepaspēji paveikt darba nedēļas laikā. Pirmkārt, dažas no tām varēsi īstenot šobrīd, savukārt citas pavisam mierīgi atstāt nākamajam darba cēlienam. Atvasītes uzlabos tavu omu!

LAUVA Mēness tavā zīmē liks justies kā zvēru karalim. Liksies, ka apkārtējiem ir burtiski vai pienākums rūpēties par tavu labsajūtu. Savā rīcībā būsi cēls, neatstāsi novārtā arī tuvinieku vēlmes, iegribas.

JAUNAVA Esi saudzīgāks pret sevi, pašsajūtu, neļauj sakāpinātajai pienākuma apziņai nemitīgi domāt par priekšā stāvošajiem darbiem. Labāk ļaujies, lai tuvinieki veicina tevī bezrūpību, dzīvesprieku.

SVARI Brīvo dienu pilnībā būsi nolēmis veltīt jaunākajai paaudzei. Laiku pavadīsiet, ne vien kopīgi atpūšoties, bet arī risinot atvasīšu psiholoģiskās nianses, tiekot galā ar skolas gaitu nebūšanām.

SKORPIONS Alksi pēc apkārtējo uzmanības, cieņas apliecinājumiem. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies starp Skorpioniem, kuri saistīti ar politiku, žurnālistiku un mākslas pasauli. Otrā pusīte būs neraksturīgi kaislīga.

STRĒLNIEKS Būsi dažādu radošo ideju pārņemts. Iespējams, kopīgi ar ģimenes locekļiem īstenosiet drosmīgas pārmaiņas mājokļa interjerā. Komunikācijā ar otro pusīti spēsi uzturēt koķetīgu, romantisku noskaņu.

MEŽĀZIS Iespējams, tev priekšā būs nopietna izvēle, kura saistīta ar tālāko profesionālo attīstību, kas nozīmē, ka tu laiku pavadīsi dziļās pārdomās. Nebūs nekāds brīnums, ja vērtīgas atziņas sniegs kāds no radiniekiem.

ŪDENSVĪRS Garastāvokli uzlabos nevis atpūta plašās masās, bet brīvā laika pavadīšana svaigā gaisā. Tu noteikti nesmādēsi sportiskas aktivitātes, daudz domāsi par veselīgāka dzīvesveida ieviešanu.

ZIVIS Nebūtu slikti, ja tu nedaudz vairāk uzmanības veltītu laulības dzīvē notiekošajam. Ja nepieciešams, vari no sirds izrunāties ar partneri, meklēt risinājumus līdz šim samilzušajiem sarežģījumiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu