Krievijas sabiedrības viedokļu krustugunīs: 14 gadus veca "blogere", kura laidusi pasaulē bērnu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovasar nu jau 14 gadus vecajai Darjai Sudnišņikovai piedzima meita. Meitene atzina, ka bijusi spiesta pamest skolu, lai rūpētos par bērnu. Mātes rūpes jauno meiteni nebiedē - viņa esot pat gatava laist pasaulē otro atvasi. 

14 gadus vecā Darja Sudnišņikova personīgajā blogā aktīvi dalās mātes pieredzē. Nesen meitene nolēma atbildēt uz visbiežāk uzdotajiem sekotāju jautājumiem. Kā izrādījās, daudzus interesē, vai Darja, kurai pirms pāris mēnešiem piedzima meita, vēlētos vēl kādu bērnu.

"Man nesen ienāca prātā doma: varbūt man vajadzētu kļūt par daudzbērnu māti jau tagad? Tad es nodomāju, ka tā tomēr ir slikta ideja. Varbūt es gribu nākamo bērnu pēc 20-25 gadiem," atzina Darja.

Mazuļa dēļ meitene pameta skolu.

Mazā Emīlija viņai nedodot ne mirkli atelpas. "Viņa kļuva kaprīza, bez manis nekur. Kad eju, piemēram, uz tualeti, viņa histēriski raud!" norādīja Darja.

Pusaudze atzīst, ka sākumā viņai ar jaundzimušo bija grūti, bet talkā nāca ārsti, kuri paskaidroja, kā pareizi kopt bērnu. "Pirmajā un otrajā dienā es vispār nesapratu, ko un kā darīt. Kā nomainīt autiņus? Kā ietīt segā? Mazgāt? Kā jābaro? Sākumā es baidījos kaut ko izdarīt nepareizi, viņa ir maza, trausla meitene. Tikt galā ar visu vienatnē, bez radu un kāda cita palīdzības ir grūti. Jūs esat tikai jūs un mazs bezpalīdzīgs bērns, un tikai jūs varat par viņu rūpēties," pieredzē dalījās Sudnišņikova.

Pagājušajā mēnesī Darja izšķīrās no 11 gadus vecā Vaņas, kuru viņa sauca par Emīlijas tēvu. Vēlāk izrādījās, ka patiesībā meitene bija vidusskolas audzēkņa izvarošanas upuris.

Skolniece aug ģimenē ar vairākām grūtībām: viņas māte cīnās ar vēzi pēdējā stadijā un tēvs bieži dzerot. 2018. gadā viņas ģimene tika reģistrēti kā sociāli bīstamā situācijā esoša. Kad kļuva zināms, ka Darja ir stāvoklī, meitenes mamma atbalstīja meitu, uzskatot, ka viņa var patstāvīgi izlemt, audzināt bērnu vai ne.

Darja apgalvo, ka viņa negatavojas iepazīstināt meitu ar viņas tēvu. "Mans bērns nezinās savu īsto tēvu. Es viņai pateikšu, kad viņa būs apzinīgākā vecumā," apliecināja jaunā māmiņa.

Tomēr Darja nevēlas būt pilna laika mamma. Viņa bilda, ka aktīvi attīstīs savus sociālos tīklus un centīsies atrast sev piemērotu profesiju. Līdz ar bērna piedzimšanu viņa ir spiesta aizmirst par savu bērnību, arvien vairāk iedziļinoties pieaugušo dzīves problēmās. 

Tiesa, Darjas situācija ir pamatīgi šokējusi daudzus sociālo tīklu lietotājus. Meitenei jau ir daudzi tūkstoši sekotāju, reklāmas piedāvājumu un viņa tiek aicināta uz sarunu šoviem, bet liela daļa ļaužu viņai jūt līdzi un nesaprot, kā gan šādu situāciju var atklāti "popularizēt" sociālajos tīklos. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu