VIDEO "Dzīvē viss apiet pilnu apli." MMA apskatnieks uzskatāmi parāda leģendārā Andersona Silvas regresu gadu gaitā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andersons Silva
Andersons Silva Foto: AFP / Scanpix

MMA apskatnieks Čisanga Malata savā "Twitter" kontā publicējis video, kurā redzams uzskatāms piemērs leģendārā UFC cīkstoņa Andersona Silvas regresam.

Kā zināms Silva aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvoja zaudējumu cīņā pret Juraiju Holu. Pēcāk UFC prezidents Deina Vaits atklāja, ka šī leģendārajam brazīlietim ir bijusi pēdējā cīņa slavenajā organizācijā. Tāpat Vaits pauda nožēlu, ka atļāvis 45 gadus vecajam cīkstonim šajā cīņā iziet oktagonā.

Savukār Malata ir nācis klajā ar video, kurā blakus viena otrai ir noliktas teju identiskas epizodes. Vienā no tām Silva metas uzbrukumā pretiniekam (Holam) un tiek nokautēts. Savukārt otrā, kas notika pirms 11 gadiem, Silva līdzīgā manierē izvairās no pretinieka sitieniem un nokautē citu UFC leģendu Forestu Grifinu.

"Viņi saka, ka dzīvē viss apiet pilnu apli. Izskatās, ka tā ir taisnība arī MMA. Skumji noskatīties, ka tas attiecas arī uz Andersonu," rakstīja Malata.

Silva savas karjeras virsotnē bija, iespējams, visu laiku precīzākais cīkstonis stājā. Par Zirnekli sauktais cīkstonis spēja no pretinieku sitieniem izvairīties pat ar brīžiem pārgalvīgu precizitāti un nokautam, kā redzams augstāk, bieži vien pietika tikai ar vienu sitienu.

Tomēr reiz spožajai karjerai sekoja pavisam neizteiksmīgs nobeigums, piesātināts ar dopinga skandāliem un savainojumiem. Pēdējās deviņās cīņās Silva ir ticis tikai pie vienas uzvaras, bet vēl viens duelis pasludināts par neoficiālu, jo pēc uzvaras pār Niku Diazu tika konstatēts, ka brazīlieša asinīs konstatētas neatļautās vielas.

Silva savas karjeras laikā ir izcīnījis 34 uzvaras un 11 zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu