Otrdienas horoskops: 17. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 17. novembrim. 

AUNS Neliecies traucēts, ja kāds no apkārtējiem izsaka pārmetumus, kritiku. Šobrīd galveno lomu spēlēs paveiktais darbs. Ja sev uzticēto īstenosi pēc labākās sirdsapziņas, tad viss pārējais būs maznozīmīgs.

VĒRSIS Vajadzēs krietni papūlēties, lai tiktu galā ar visiem ikdienas darbiem. Iespējams, nāksies aicināt talkā uzticamākos līdzgaitniekus. Attiecībās ar mājiniekiem nekļūsti uzstājīgs, pavēlniecisks.

DVĪŅI Tava aizmāršība, izklaidīgums var likt sevi manīt. Sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt, kārtojot dokumentāciju, veicot ar nekustamo īpašumu saistītus darījumus. Derētu būt apdomīgākam arīdzan pie stūres.

VĒZIS Šodien saņemto informāciju vajadzētu pārbaudīt dubultīgi! Nav izslēgts, ka pie apvāršņa var uzrasties kāds, kurš mēģinās apzināti maldināt tevi. Šis nav piemērotākais mirklis birokrātisku jautājumu risināšanai.

LAUVA Pratīsi pievērst līdzgaitnieku skatienus ar savu ekstravaganto, brīžiem ekscentrisko uzvedību. Lauvas, kuras saistītas ar skatuves dzīvi, modes industriju, var gūt ievērojamus panākumus.

JAUNAVA Turpini vien iesāktās lietas, neļauj mirkļa vājumam iedragāt ticību panākumiem. Varbūt tev ir nepieciešama sirsnīga izrunāšanās ar uzticamu cilvēku? Noveļot smagumu no sirds, noteikti paliks vieglāk!

SVARI Pratīsi tikt galā ar lielu informācijas apjomu, izvilkt no tās tieši pašas svarīgākās nianses. Diena var būt zīmīga Svariem, kuri saistīti ar zinātni, izmeklētāja darbu vai pētniecisko žurnālistiku.

SKORPIONS Liksies, ka apkārtējie burtiski vai sazvērējušies, lai tikai liktu sprunguļus tev riteņos, taču tā nebūs. Šobrīd vienkārši notiekošo uztversi pārlieku emocionāli, saasināti.

STRĒLNIEKS Panākumi lielā mērā būs atkarīgi no tā, cik smalki saplānosi dienas kārtību. Esi apdomīgāks, dodot solījumus, centies pēc iespējas objektīvāk novērtēt savas patiesās iespējas.

MEŽĀZIS Ķeries klāt saimnieciski organizatoriskām lietām, jo tās šobrīd padosies vislabāk. Turpretim attiecību skaidrošanu gan labāk atlikt uz citu dienu! Kādam Mežāzim diemžēl var saasināties hroniskas kaites.

ŪDENSVĪRS Pieaugs interese par jaunumiem tehnikas, smalkās elektroniskas pasaulē. Tas nozīmē, kāds iegādāsies modernāku telefonu, datoru vai nolems apgūt informācijas tehnoloģijas nopietnākā līmenī.

ZIVIS Būsi patiesi apsviedīgs, spēsi ātri un nekļūdīgi pieņemt profesionālus lēmumus. Ja nepieciešams, vari organizēt lietišķa rakstura sarunas, kaldināt jaunus biznesa plānus. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu