26 gadus vecs itāļu bokseris pēc uzvarētas cīņas nonāk komā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās cīņu šovs organizācijā, kurā boksa dueļi norisinās bez boksa cimdiem ("Bare Knuckle Fighting Championship") jeb BKFC. Diemžēl viens no dueļiem beidzās traģiski, jo tā uzvarētājs pēcāk nonācis komā.

Viens no "BKFC 14" dueļiem norisinājās starp itāli Frančesko Riči un amerikāni Noa Kateru. Cīņu ar nokautu trešajā raundā uzvarēja Riči, bet cīņas gaitā gūto traumu sekas bijušas ļoti nopietnas.

Pēc cīņas Riči tika hospitalizēts ar asiņošanu plaušās pēc tam, kad Katers pirmajā raundā trāpīja spēcīgu sitienu pa viņa kaklu. Kā jau minēts, Riči spēja atgūties un izcīnīt uzvaru, tomēr mediķi nolēma cīkstoni ievietot mākslīgajā komā.

Uz notikušo savā "Instagram" kontā reaģēja arī pats Katers: "Veltu lūgšanas un laba vēlējumus manam pretiniekam Frančesko. Esmu informēts, ka viņš ir nonācis mākslīgajā komā, pēc sitiena pa kaklu, kurš, protams, nebija tīšs. Mēs dodamies ringā, lai nodarītu viens otram sāpes, bet es nekad nevēlos, ka kaut kas tāds notiek ar manu pretinieku. Lūgšanas no manas ģimenes un veseļojies!"

Ar oficiālu paziņojumu nācis klajā arī BKFC prezidents Deivids Feldmans: "Savainojums neatturēja Frančesko no uzvaras izcīnīšanas, bet operācijas laikā radušos komplikāciju rezultātā ir radies nopietnāks apdraudējums viņa veselībai."

Uzreiz pēc cīņas savā "Instagram" kontā itālis vēl paspēja ievietot attēlu, kurā redzams kopā ar savu pretinieku, sakot viņam paldies par cīņu.

Riči boksam bez cimdiem pievērsās pēc karjeras jaukto cīņu mākslā (MMA), kur viņš aizvadīja trīs profesionālas cīņas, uzvarot vienu no tām. Amatieru līmenī itāļa kontā bija divi panākumi un tikpat neveiksmes.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu