"Esmu gatavs nākamajam turnīram. Zvaniet man!" Ričards Bolotņiks pēc karjeras lielākās uzvaras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Latviešu bokseris Ričards Bolotņiks naktī uz ceturtdienu izcīnīja savas karjeras lielāko uzvaru, triumfējot "Golden Contract" turnīrā. Pēc cīņas sportists nespēja slēpt prieku par panākto.

Pēc cīņas intervijā ar "Sky Sports" Bolotņiks pirmkārt pateicās trenerim Dmitrijam Šiholajam, norādot, ka viņš ir īstens sava amata meistars.

Uzreiz pēc tam bokseris nespēja slēpt prieku par izdarīto: "Esmu laimīgs. Ziemassvētkos varēšu dzert kolu un ēst kartupeļus, kā arī citas neveselīgas maltītes. Esmu priecīgs."

Bolotņiks pirms cīņas norādīja, ka vēlētos apliecināt Latvijas boksa kvalitāti un to, ka Latvijā arī bez Maira Brieža ir augsta līmeņa bokseri. Jautāts par to, vai viņam izdevās savus iepriekšējos izteikumus apliecināt boksa ringā, Bolotņiks atbildēja piezemēti: "Es nezinu. Jūs pasakiet man. Tas ir mans darbs. Šeit [ringā] mēs nākam darīt savu darbu. Mēs izdarījām labu darbu, parādījām trenera tehniku. Es esmu tik laimīgs un nervozs!"

Vaicāts par nākotnes plāniem, Bolotņiks norādīja, ka nākamajā gadā viņš gribētu tikties ar Entoniju Jardu, kurš šobrīd pasaules pussmagā svara rangā atrodas 10. vietā.

Nobeigumā bokseris arī nešauboties atzina, ka ir izbaudījis dalību "Golden Contract" turnīrā: "Esmu gatavs nākamajam turnīram. Zvaniet man!"

30 gadus vecais Bolotņiks karjeras laikā uzvarējis 17 no 23 cīņām, septiņas no tām noslēdzot ar nokautu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu