Pēc Salaveča atteikuma četrgadīgam zēnam ASV rotaļu ieroci uzdāvina Nacionālā ieroču asociācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kolby Milton/Unsplash

Četrus gadus vecais Maikls Dekarlo kādā Amerikas iepirkšanās centrā satika Ziemassvētku vecīti. Bērns ļoti vēlējās svētkos saņemt "Nerf" spēļu ieroci, taču vecītis šādu lūgumu nekavējoties noraidīja, bērnu saraudinot. Tiesa, stāstam ir visai savādas, taču laimīgas beigas, vēsta ziņu aģentūra "Fox News".

Maikla mamma abu sarunu bija nofilmējusi, un publicētais video daudziem "Facebook" lietotājiem izraisīja klaju sašutumu. Pēc atgadījuma daudzi sazinājās ar ģimeni un palīdzēja piepildīt zēna vēlmi.

Video redzams, kā Ziemassvētku vecītis, izdzirdot Maikla vēlmi, ļoti ātri to noraida, sakot: "Nē, nekādus ieročus."

Kad zēna mamma precizēja, ka Maikls vēlas "Nerf" spēļu ieroci, vecītis sacīja: "Nē, pat ne spēļu ieroci. Ja tavs tētis vēlas tev tādu nopirkt, viss kārtībā, taču es tev nevaru sagādāt ko tādu."

Ziemassvētku vecītis četrgadniekam pavaicāja, ko vēl viņš vēlētos saņemt svētkos, taču drīz vien Maikls izplūda asarās.

Pēc atgadījuma iepirkšanās centrs publicēja ierakstu "Facebook", apgalvojot, ka "Ziemassvētku vecīšu uzņēmums ļoti atvainojas par neveiksmīgo incidentu. Uzņēmums apsolīja atgādināt saviem Ziemassvētku vecīšiem, cik svarīgi ir neuzspiest savu personīgo viedokli bērnu apmeklējumu laikā." 

"Nejaukais Salavecis" vēlāk uzrakstījis atlūgumu.

Iepirkšanās centrs arī dalījās ar video, kurā "īstais" Ziemassvētku vecītis apciemo Maiklu un piegādā viņam ietītu dāvanu. Tas nebija vienīgais, ko zēns saņēma. Arī uzņēmums "Hasbro", kuram pieder "Nerf" zīmols, nosūtīja Maiklam dāvanu - jaunāko spēļu ieroci.

Labdaru starpā bijusi arī Amerikas Nacionālā ieroču asociācija (NIA). Viņi Maiklam uzdāvinājuši veselu lērumu ar spēļu ieročiem, kā arī iemūžinājuši šo notikumu.

"Esmu ļoti pateicīga visiem, kuri sazinājās ar mums un atsūtīja Maiklam "Nerf" spēļu ieročus. Amerikāņi no dažādiem valsts nostūriem sanāca kopā un aizstāvēja manu dēlu. Mēs esam saņēmuši simtiem spēļu ieroču, Maikls tos uzdāvinās citiem maziem patriotiem. NIA, liels paldies, ka padarījāt mūsu ģimenes Ziemassvētkus neaizmirstamus," uzņemtajā video sacīja ģimene.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu